Office Gifts lanseaza noua colectie de cosuri cadou corporate pentru Craciun

BUCURESTI - 10 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, HR

Office Gifts este lider in materie de inovatie si design pe piata cosurilor cadou, propunerile noastre imbina linii cromatice bine definite cu produse variate si de calitate, ambalate in cosuri si cutii de cadou moderne.

Cosuri cadou corporate pentru Craciun

Cosuri cadou corporate pentru Craciun

Office Gifts intelege importanta cultivarii relatiilor interpersonale in mediul de afaceri, colectia noastra de cosuri cadou pentru Craciun se adreseaza clientilor din mediul corporate care doresc sa rasplateasca eforturile angajatilor, sa isi consolideze relatiile cu partenerii si sa imbunatateasca imaginea companiei, prin oferirea unor cadouri personalizate.

Produsele noastre includ o selectie de vinuri locale si bauturi fine de import, complementata de dulciuri belgiene si delicatese de panificatie italienesti de cea mai buna calitate. Noua colectie de cosuri corporate include si o linie traditionala cu produse integral autohtone: cosuri impletite de mestesugari din judetul Maramures, ceramica creata manual de artizani din localitatea Horezu; bauturi, produ se de panificatie si gemuri create conform retetelor traditionale

Ofiice Gifts realizeaza orice fel de cosuri corporate la comanda, in functie de cerintele si bugetul clientului. Contacteaza unul dintre consultantii nostri pentru a primi o oferta personalizata in maxim 24 de ore. In plus, va oferim numeroase mijloace de personalizare a cadourilor dumneavoastra prin adaugarea unor felicitari cu mesaje personalizate, inscrptionarea panglicilor decorative sau inserarea logo-ului companiei pe ambalaj.

Echipa noastra depune eforturi constante pentru a simplifica si a imbunatati interactiunea utilizatorilor cu siteul nostru. Astfel, achizitionarea de cosuri Craciun direct din magazinul online www.officegifts .ro prezinta urmatoarele avantaje:

- Preturi pentru orice buget, incepand de la 45 de lei fara TVATransport gratuit al cadourilor pana la destinatie

- Livrare rapida in maxim 48 de ore

- Posibilitatea personalizarii cadourilor cu mesaje specifice companiei dvs.Discounturi de volum avantajoase

- Oferte personalizate de cosuri cadou, in functie de cerintele si bugetul dvs.

Parteneriatele stranse cu furnizorii nostri, precum si volumul mare de comenzi ne permit sa cream cosuri cadou cu produse premium la preturi foarte avantajoase. Alegeti cadourile Office Gifts din timp, pentru a scapa de griji in perioada agitata dinaintea sarbatorilor si pentru a beneficia de reducerea Early-Order 5%. In plus, Office Gifts va ofera discounturi suplimentare in functie de volumul comenzii, consultati pagina noastra de discount corporate pentru mai multe detalii.

Despre Integrated Corporate solutions

Office Gifts este operat de SC Integrated Corporate Solutions SRL. Obiectul principal de activitate consta in designul, asamblarea si livrare de Cosuri Cadou pentru segmentul corporate. Designerii nostrii au ales cu atentie fiecare dintre produsele folosite in Cosurile Cadou pentru a va oferi o experienta multisenzoriala de neegalat.