integromat    

Comunicate de presa si evenimente pe tema integromat

 • integromat

  Bucuresti - 12 ianuarie 2021

  Comunicat de ANY MEDIA DEVELOPMENT SRL

  ... integromat – cea mai avansată platformă de automatizare online. Aplicația de notificări multichannel SendSMS poate fi conectată cu alte sute de aplicații, pentru a automatiza la cel mai înalt ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sms marketing , mobile marketing , sendsms , integromat , sms advertising

  Vezi toate comunicatele de presa despre integromat

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul integromat.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la integromat. Informatiile despre integromat cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul integromat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la integromat, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.