Detergentul transilvanean? SOLVO – inteligent si serios, acum si in Bucuresti!

BUCURESTI - 22 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Curatenia de Paste? Nimic mai simplu, cu produsele profesionale SOLVO!

Detergentul transilvanean? SOLVO – inteligent si serios, acum si in Bucuresti!

Producatorul de detergenţi profesionali SOLVOPLANT Targu Mures si-a largit in acest an aria de distributie in Bucuresti, gratie distribuitorului INTELECO SRL, care asigura transportul gratuit in zona Bucuresti si judetul Ilfov.
SOLVOPLANT este unul dintre putinii producatori de detergenti din Romania care deruleaza o activitate permanenta de cercetare-dezvoltare, adaptata nevoilor pietei, astfel incat sub aceasta marca se fabrica in prezent 54 de produse, dintre care 13 sunt brevetate.
Cu o calitate certificată de catre institutul german DEKRA ITS, conform normelor EN ISO 9001: 2000, produsele marca SOLVO sunt ecologice si sigure, nu conţin acid clorhidric, care degradeaza tesaturile, suprafetele emailate si este periculos in contactul cu pielea.
Datorita eficientei lor crescute si a preturilor competitive, produsele profesionale SOLVOPLANT sunt necesare pe piaţa din Bucuresti, in conditiile in care aproximativ 90% din necesarul pietei este acoperit de produse din import, mai scumpe si de cele mai multe ori mai agresive.
Produsele marca SOLVO, distribuite de INTELECO SRL, se grupeaza in trei categorii:
-produse profesionale (pentru textile, suprafete tari, sanitare, sapun lichid, speciale), ambalate conform nevoilor clientului (1 l, 5 l, 10 l, 20 kg, 60 kg);
-produse de uz casnic (ambalaje mai mici de 1 l);
-cosmetice auto (pentru interior si exterior);
-produse de intretinere pentru industria mobilei.
Clientii care au folosit produsele SOLVOPLANT si-au exprimat deplina satisfactie fata de raportul pret / calitate si le recomanda: CAMERA DEPUTATILOR; COMPANIA ROMPREST SERVICE Bucuresti; ROMANIAN CLEANING COMPANY Bucuresti; TURISM, HOTELURI SI RESTAURANTE „PRAHOVA”; TURISM COVASNA, MIHALTAN SNC Cluj; IULIAN TRANS Bucuresti; SIMON CIPRI Barlad; PRESTO CLEAN Iasi; UNIFAST Teius; DIATOURS Bistrita; DEEP SERV 2000 Vrancea; DIMOFTE Galati; ROGER SERV Timisoara; SAVIUC COM Suceava; SINON International Cluj-Napoca; INSPECTIA SANITARA DE STAT Tg. Mures; S.N.G.N. ROMGAZ Medias.

Despre INTELECO - Depozit Detergenţi Profesionali

INTELECO SRL – Distribuitor unic SOLVOPLANT in Bucuresti
Adina Sava
Director Dezvoltare