Inca un punct de desfacere a detergentilor ecologici (de uz casnic si profesional) SOLVOPLANT - in magazinul CRISTIM Berceni – Piata Sudului

BUCURESTI - 19 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Incepand din luna iulie a.c., magazinul CRISTIM din Berceni (Piata Sudului) a optat pentru prezentarea si desfacerea detergentilor ecologici de uz casnic si profesional produsi de firma SOLVOPLANT din Targu Mures.

Calitatea si preturile acestor produse le recomanda pentru o utilizare cotidiana, acestea respectand intru totul normele de securitate europene in materie (sunt produse fara fosfati si sunt biodegradabile).
„Incercam prin acest nou punct de desfacere retail sa educam consumatorul roman in privinta alegerii unor produse ecologice, eficiente si sigure, made in Romania, care prin calitate sunt superioare majoritatii produselor de curatenie existente pe piata”, afirma Adina Sava, director al firmei INTELECO, distribuitorul unic al SOLVOPLANT.

Despre SOLVOPLANT
Societatea SOLVOPLANT SRL din Targu Mures a fost infiintata in anul 1991, avand ca domeniu de activitate producerea si comercializarea de produse chimice de uz casnic si gospodaresc, de detergenti profesionali, de cosmetice auto, precum si a vopselelor auto.
Dezvoltarea produselor noi reprezinta o activitate prioritara în cadrul firmei, astfel ca activitatea de cercetare-dezvoltare se desfasoara in cele doua laboratoare ale firmei.
In prezent, numărul produselor fabricate a ajuns la 51 (din care 13 sunt brevetate), fapt ce a contribuit semnificativ la menţinerea pe piata si dezvoltarea continua a firmei.
Materiile prime utilizate in procesul de producţie sunt aprovizionate de la firme de prestigiu din tară si din strainatate, care asigura obţinerea unor produse de calitate superioara (Holland Chemicals, International Flavors and Fragrances Olanda, Cospha Romania, Atico International Veterinary SRL, SC Petrobrazi SA, SC Vâscofil SA etc.).
Producţia se realizeaza pe platforma industrială de 5.000 mp din comuna Găleşti, jud. Mureş.
Procesul de productie s-a modernizat continuu, iar evolutia productiei se desfasoara sub un control permanent. Pentru asigurarea unei calitati corespunzatoare a produselor si pentru sporirea increderii clientilor, din 2002 societatea a introdus sistemul de management al calităţii conform normelor EN ISO 9001: 2000. Sistemul de calitate a fost certificat de catre institutul german DEKRA ITS.

INTELECO SRL – Distribuitor unic SOLVOPLANT
Tel. 021 – 361 70 63; 0751 582 918
www.inteleco.ro; inteleco@yahoo.fr

Despre INTELECO - Depozit Detergenţi Profesionali