intelect    

Comunicate de presa si evenimente pe tema intelect

 • intelect. Descopera placerea cititului cu Imaginarium

  intelect

  Bucuresti - 3 May 2012

  Comunicat de Tritex Design SRL

  Vara avem cu totii mai mult timp liber, in special copiii, prin urmare aceasta este o perioada propice pentru a le face cunostinta cu primele lor carti . Acestea le pot oferi numeroase beneficii celor mici, indiferent daca le sunt citite de catre pa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: copii , carti , jucarii , educatie , dezvoltare , imaginarium , citit , intelect , educative.

  Vezi toate comunicatele de presa despre intelect

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul intelect.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la intelect. Informatiile despre intelect cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul intelect, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la intelect, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.