Intend Computer deschide un nou magazin in Targu-Mures

Cluj-Napoca - 16 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Intend Computer are placerea de a anunta deschiderea oficiala a noului magazin in orasul Targu Mures , Piata Teatrului, Nr. 10.

Prin deschiderea noului magazin Intend Computer la Targu Mures, compania continuă strategia de extindere a retelei proprii de retail, precum si cea de consolidare a brandului Intend Computer. Noul magazin din Targu Mures beneficiaza, asemenea magazinelor din Cluj Napoca, de un design original, precum si de o impartire a spatiului speciala, menita sa ofere clientilor noi experiente.

In incinta noului magazin Intend Computer vizitatorii magazinului pot obtine informatii despre produsele si serviciile Intend Computer si au la dispozitie o oferta bogata la cele mai bune preturi. Acestia vor putea asista la demonstratii, evenimente speciale, oferirea de consultanta in alegerea produselor.

Ca o noutate clientilor li se ofera posibilitatea de montare gratuita la fata locului a componentelor achizitionate din cadrul magazinului.

Prin deschiderea noului magazin se doreste oferirea unor serii de beneficii comunitatii locale printre care amintim: crearea de noi oportunitati de munca pe de o parte dar si oferirea de servicii de inalta calitate pe de alta parte. Aceasta inaugurare se inscrie in obiectivele companiei pentru anul in curs care vizeaza cresterea notorietatii Intend Computer.

Va asteptam cu drag!

Despre Intend Computer

Despre Intend Computer:

Firma si-a inceput activitatea in 1 Martie 1992 avand ca obiect principal de activitate servicii in domeniul echipamentelor de tehnica de calcul si electronice. Din anul 1998 obiectul principal de activitate devine comercializarea de componente pentru calculatoare personale si de asemenea asamblarea si comercializarea sistemelor complete in orice configuratie. Incepand cu anul 2000 activitatea firmei se extinde devenind unul din principalii distribuitori zonali de componente pentru calculatoare, venind astfel in sprijinul firmelor care asambleaza sisteme sau vand componente PC prin magazinele proprii. Pentru mai multe informatii accesati: www.intend.ro sectiunea despre noi.
Str.Meseriilor, Nr.: 25
Cluj-Napoca, 400137
Judetul Cluj
ROMANIA
www.intend.ro