Asigurare RCA în mai puțin de 5 minute prin Quartz Broker

BUCURESTI - 2 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

In ultima perioada tot mai multi conducatori auto prefera sa cumpere asigurarea RCA online , direct de pe telefon, laptop, pc sau tableta. Care este de fapt motivul pentru care acestia aleg varianta online?

Cumparand cu cardul, asigurarea RCA se emite pe loc, iar dumneavoastra primiti polita RCA valabila direct pe email in format electronic (.pdf). Conform normei ASF 36/2020, din luna septembrie 2020, soferii pot arata dovada incheierii asigurării către organele de control si in format electronic, chiar de pe ecranul telefonului. In felul acesta protejam mediul si folosim timpul in avantajul nostru.

Totul este transparent, cu ajutorul formularului de calcul, soferii pot sa vizualiza in timp real ofertele de la toate societatile emitente de asigurare RCA din Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati in calculatorul RCA cateva informatii despre autovehiculul dumneavoastra si cateva date personale cum ar fi: nume/prenume, adresa, date din buletin, an obtinere permis.

Ofertele personalizate in functie de masina, valabilitatea asigurarii, clasa bonus/malus, etc. se afiseaza pe loc,  iar dumneavoastra veti stii cu siguranta care este oferta de Asigurare RCA care vi se potriveste. Când bugetul va este limitat și tocmai v-a expirat asigurarea auto obligatorie, cu singuranță veti dori sa achizitionati asigurarea RCA cat mai ieftin si mai rapid.

Puteti cumpara asigurarea auto pe o luna sau pe ce perioada de valabilitate dotiri. Aveti posibilitatea de a achizitiona asigurarea cu valabilitatea cuprinsa intre o luna si 12 luni, in functie de nevoile dumneavoastra. Primiti  simultan oferte de Asigurare auto online pentru cel mult doua perioade de valabilitate. Perioada minima de valabilitate a unei asigurari este de o luna. Majoritatea soferilor aleg sa cumpere cea mai ieftina asigurare auto online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intense-advertising/asigurare-rca-in-mai-putin-de-5-minute-prin-quartz-broker