Inter Imobiliare a castigat premiul pentru Agentia Imobiliara a Anului 2021 in Iasi al 6-lea an la rand

Iasi - 8 iunie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Imobiliare

Compania imobiliara Inter Imobiliare a cucerit al 6-lea premiu consecutiv pentru Agentia imobiliara a Anului 2021 in Iasi, in cadrul Galei Imobiliare.ro HUB 2022 - Eveniment marca Imobiliare.ro.

Inter Imobiliare

Inter Imobiliare

Inter Imobiliare Iasi anunta ca in cadrul Galei Imobiliare HUB 2022, din 24-25 mai 2022, organizata sub coordonarea celui mai cunoscut portal de profil din Romania, imobiliare.ro, au cucerit pentru al saselea an consecutiv, premiul pentru Agentia Locala a anului in Iasi (2021).

Cu o experienta de 20 ani in piata imobiliara in Romania, cu 3 puncte de lucru, doua in Iasi si unul in Piatra Neamt, Inter Imobiliare este o companie care ofera clientilor sai solutii imobiliare complete, prin serviciul de consiliere in tranzactionarea proprietatilor imobiliare.

Sistemul de customer service bine pus la punct si echipa de consilieri imobiliari pregatiti sa faca fata cerintelor pietei in care isi desfasoara activitatea, permit companiei Inter Imobiliare sa ofere o experienta completa de tranzactionare, potrivita nevoilor imobiliare pe care clientii sai le intampina.

“Ne-am demonstrat faptul ca, un client mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii companiei noastre.

Echipa Inter Imobiliare a fost complesita de emotii pozitive, deoarece numele companiei si munca din spatele tuturor reusitelor a fost recunoscuta si a facut  posibila castigarea acestui premiu si in acest an. Emotia si bucuria evenimentului au fost coplesitoare,  insa s-au bucuram de reusita noastra.

Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu pentru a evolua, pentru a invata si a creste in fiecare zi! Suntem onorati de acest premiu!”

A declarat Ciprian Iovu - Manager General al Companiei Inter Imobiliare

”Premiul Imobiliare HUB  a venit sa certifice inca o data compania noastra. Acest eveniment, odata cu premiul, a furnizat energia necesara pentru anul in curs si care ne-a responsabilizat sa ramanem la fel de inclinati spre crestere a calitatii serviciilor imobiliare furnizate in piata Imobiliara din Iasi si Piatra Neamt, si sa continuam trendul de dezvoltare a echipei Inter Imobiliare. ”

A declarat Iulia Cobzaru – Manager H.R. al Companiei Inter Imobiliare

Imobiliare HUB este un eveniment organizat de imobiliare.ro, unde toti profesionisti din domeniu imobiliar din Romania, se intalnesc, isi verifica si isi certifica cunostintele din piata imobiliara actuala.

Despre Inter Imobiliare

Inter Imobiliare este o companie de imobiliare ieseana cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Compania este cunoscuta pentru seriozitatea si promptitudinea cu care isi trateaza clientii. Pentru echipa Inter Imobiliare, satisfactia clientului este mereu pe primul loc.

contact@interimobiliare.ro
0729.226.666