Think On Your Feet® - Prezentarea ideilor cu claritate, concizie si impact

Organizator: Interact

Descriere

Cursul este un atelier practic de prezentare a ideilor intr-un mod spontan, cu claritate, concizie si impact. Concentrandu-se pe abilitatea individului de a gandi rapid si clar, Think on Your Feet ® imbunatateste in mod semnificativ abilitatile de comunicare orala. Cursul contine metode usor de urmat care iti antreneaza mintea in utilizarea unei comunicari structurate si cuprinde sase planuri cu ajutorul carora se poate realiza o comunicare convingatoare, tehnici de a face fata intrebarilor dificile si modalitati de a adauga impact comunicarii orale.

Cui se adreseaza

Angajatii de la toate nivelurile care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare sunt cei carora li se adreseaza acest curs: profesionisti din domeniul afacerilor publice, customer service si vanzari, precum si manageri din domeniul tehnic.

Beneficii

Veti invata cum sa ganditi rapid in situatii complexe si cum sa va structurati ideile intr-un mod cat mai coerent. Astfel veti capata incredere atat in fortele proprii, dar si clientii vor vedea in dumneavoastra un partener profesionist. Veti exersa raspunsuri convingatoare pentru intrebarile delicate sau frecvente pe care le primiti in interiorul organizatiei sau de la clienti si pentru care va trebuie argumente solide.

Confirmare pana la data: 13 noiembrie 2012

Participare: Taxa de participare