INTERACTIVE TECHNICAL SERVICES va invita la CERF 2008

BUCURESTI - 2 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

INTERACTIVE TECHNICAL SERVICES vă invita, în perioada 07-11.05.2008, la cea de-a 17-a ediţie anuală a CERF, cel mai important eveniment IT&C din Romania, organizat în cadrul Complexului expoziţional Romexpo.
Asteptam sa ne vizitati in pavilionul 13, standul 3082.

INTERACTIVE TECHNICAL SERVICES va invita la CERF 2008

In cadrul evenimentului, Interactive Technical Services va prezenta echipamente si solutii de videoconferinta. Vor avea loc demonstratii live pe terminale de videoconferinta HD, produse ale companiei Polycom.
De asemenea, vor fi prezentate echipamente si solutii integrate pentru transmisii de date cu echipamente Motorola familia MotoWi4, echipamente si sisteme de alarmare furnizate de compania American Signal, echipamente pasive si accesorii fibra optica si cupru produse de ADC Krone.

Despre Interactive TS

Compania INTERACTIVE TECHNICAL SERVICES ofera o gama larga de echipamente si sisteme integrate de comunicatii, completate cu servicii profesionale la cele mai inalte standarde de calitate si cele mai competitive preturi, menite sa indeplineasca cele mai exigente cerinte.
Profesionalismul si experienta Interactive TS sunt probate prin relatiile contractuale de durata, pe care compania le are cu partenerii sai.
Echipamentele si serviciile oferite acopera o gama extrem de variata de tehnologii, incepand de la echipamentele clasice pentru comunicatii voce si date, retele inteligente ce asigura servicii aditionale pentru utilizatori, pana la sisteme de comunicatii de ultima generatie. Mai multe informatii pe www.intertec.ro

Contact presa: office@intertec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/interactive-ts/interactive-technical-services-va-invita-la-cerf-2008