Conferinta InterCamion /Autospeciale in actiune

BUCURESTI - 4 octombrie 2006

Comunicat tip General in Auto

Bacaul a gazduit ieri conferinta “ Metode moderne si eficiente de recuperare si tractare in deplina securitate a vehiculelor grele avariate sau/si imobilizate” organizata de firma InterCamion.

La intalnirea ce a avut loc la Clubul Selena Motor Sport au fost prezenti oficiali ai politiei rutiere, reprezentanti ai Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta, ai firmele de asigurari precum si firme de transport rutier. Impreuna cu deputatul Ioan Bivolaru si Comisarul Sef Nicu Cracea de la Directia Politiei Rutiere, IGPR, s-a dezbatut necesitatea existentei si disponibilitatii unor vehicule specializate, conform normelor Uniunii Europene privind siguranta rutiera. O imagine asupra legislatiei aplicabile in aceste cazuri in Austria a fost conturata prin discursul domnului David Wimpissinger, venit special pentru aceasta reuniune de la firma care produce aceste autospeciale.
“Autospecialele InterCamion, dotate dupa ultimele standarde in domeniu, sunt capabile sa faca cele mai dificile recuperari in conditiile cele mai vitrege. Tinem foarte mult la modul cum se realizeaza recuperarea si ii asiguram pe viitorii nostri clienti si firmele de asigurare ca recuperarea se face intr-o siguranta totala, fara a adauga si alte daune celor produse deja de accident” a precizat Dan Schnick, directorul InterCamion, membru fondator al Uniunii Firmelor de Recuperare si Tractare din Romania.
Partea cea mai spectaculoasa a evenimentului a fost reprezentata de demonstratia ce a urmat conferintei, in cadrul careia patru autospeciale din cele cinci aflate in Romania in acest moment au simulat interventia in diferite situatii ce pot aparea in trafic.

Despre INTERCAMION SRL

Firma InterCamion, pionier in activitatea de recuperare si tractare pentru vehicule grele in Romania, detine in acest moment trei autospeciale destinate acestei activitati, pozitionate la Sebes, autostrada Bucuresti-Pitesti si Bacau, urmand sa isi mareasca in curand parcul de vehicule de acest fel pentru a asigura o cat mai buna acoperire a teritoriului. Serviciile oferite sunt disponibile non-stop si pot fi apelate la un dispecerat unic: 0721 22 33 00.
Pentru informatii suplimentare si fotografii de la eveniment:
Andreea Oana Enache -Coordonator Marketing
0724 234 693

marketing@tractare.ro