ROMTRAILER devine din aprilie ROMTRAILER SERVICE

BUCURESTI - 26 aprilie 2007

Comunicat tip General in Auto

Incepand din aprilie 2007, Romtrailer, sub un nou patronat si intarit cu o puternica divizie de productie caroserii, Carovan , isi schimba denumirea in Romtrailer Service. Citeste mai jos scrisoare adresata transportatorilor.

Ne cunoastem ! Din 1994!
Noi ti-am adus piese originale pentru semiremorca ta atunci când ai avut nevoie. Sau poate la Romtrailer ai facut revizia pentru tot parcul tău de remorci SCHMITZ. La noi ai venit cu semiremorca ta frigorifica pentru eliberarea certificatului ATP. Ti-am fost alaturi si in momente mai grele: cand ai ramas “in drum” am trimis atelierul nostru mobil sa te depaneze, iar cand s-a intamplat accidentul acela, constatarea si reparatia tot in service-ul nostru le-ai facut. Indiferent de marca semiremorcii tale. Cand nu erai aproape de Bucuresti, te-am trimis la cea mai apropiata din cele 11 reprezentante ale noastre, pentru ca stim cat de important e sa ai masina gata de lucru cat mai repede.
Vom ramane in continuare alaturi de tine. Din aprilie sub un nou nume: ROMTRAILER SERVICE. Ne gasesti in acelasi loc, la aceleasi numere de telefon. Suntem aceeasi. Vei gasi in continuare aceleasi servicii la noi. In plus, ROMTRAILER SERVICE a preluat brand-ul Caroserii Carovan, fiind acum unicul producator al acestor suprastructuri.
Viziteaza periodic site-urile noastre: www.romtrailer.ro si www.carovan.ro sau inscrie-te pentru newsletterul nostru cu un email la adresa newsletter-subscribe@romtrailer.ro, pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte ale noastre!
Impreuna mergem mai departe! Numai cu servicii bune!

Despre INTERCAMION SRL

RomTrailer Service SRL este un service specializat pentru vehicule, partener oficial service al celui mai mare producator mondial de semiremorci, Schmitz Cargobull. Atelierul mecanic din Bucuresti este dotat cu aparatura de inalta performanta pentru executarea reparatiilor la remorci si semiremorci. Hala are o suprafata de 1860 mp si este foarte bine structurata, aici putand fi reparate noua semiremorci simultan. La Bucuresti, RomTrailer detine un depozit unde se gasesc numai piese de schimb si accesorii originale in valoare de 500.000 euro. De aici se fac livrari si catre alte unitati service. Reteaua de reprezentante locale acopera intreg teritoriul Romaniei. Caroserii Carovan este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata carosierilor, fiind capabil sa produca peste 12800 tipodimensiuni de caroserii.
Peroana de contact:
Andreea Oana Enache
Director Marketing
SC ROMTRAILER SERVICE SRL
Tel: 021 444 35 75
Fax: 021 444 35 79
marketing@romtrailer.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intercamion-srl/romtrailer-devine-din-aprilie-romtrailer-service