Circa 7 revine cu un nou videoclip...

BUCURESTI - 3 iunie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Avalansa de videoclipuri de la Intercont Music continua, dupa cum va promisesem cu alta ocazie…

Unul dintre hiturile verii trecute a fost “Pica-Pica”, apartinand trupei CIRCA 7! De o saptamana, baietii au un nou videoclip care ruleaza pe posturile de specialitate. Opera cinematografica (si cand zicem asta, suntem cat se poate de seriosi) poarta semnatura lui Cristi Gugu!

Piesa pentru care trupa si reprezentantii casei de discuri INTERCONT MUSIC au decis sa realizeze cel de-al doilea videoclip se numeste “Exil mon amour” este deosebita. Prin urmare, si videoclipul a pastrat aceasta nuanta de inedit! Nu vom regasi tonul hazliu si cromatica vesela din videoclipul anterior, insa dinamismul imaginilor constituie unul dintre atuurile necesare pentru “a prinde” si deja piesa se aude pe posturile de radio din intreaga tara!

Filmarile s-au derulat pe data de 25 mai, exact in ziua cand se semna tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana… si desi v-ar putea surprinde (mai ales in acest context), “muntii” de gunoaie ce se pot observa cu usurinta in clip se afla nu prea departe de centrul capitalei!

Ineditul scenariului consta in antiteza creata intre cele doua story-uri. Prima poveste are in centru un personaj care interpreteaza rolul unui poet roman ce a ales calea exilului, in vremea comunismului, el ramanand la Paris (de unde si tema imnului Frantei, cu care incepe piesa). Acesta isi exprima sentimentele ce il incearca departe de tara. Contrastand cu imaginea romantata a poetului, cea de-a doua poveste nuanteaza realitatea cotidiana a capitalei, solidaritatea oamenilor chiar si in crunta saracie ce ii inconjoara. S-a mizat pe accentuarea starii de bucurie, bucurie neumbrita nici macar de peisajul deprimant surprins in videoclip. Pentru ca, indiferent care ar fi motivele pentru care romanii isi parasesc tara (permanent sau temporar!), acestia raman legati de o Romanie fie ea si “necosmetizata”!


Va urma ...

Despre Intercont Music

Intercont Music - prima casa de discuri independenta din Romania
Raluca Deusan
PR Manager
raluca.deusan@intercontmusic.ro