In sfarsit, HADES RECORDS preia controlul!

BUCURESTI - 15 iulie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Dupa "blocurile gri" era liniste, "strazile" pareau pustii, intreaga "degeneratie urmatoare" din fata scarii parca intrase in pamant si se parea ca nici "foame de bani" nu mai exista. Motivul? Toata lumea era prezenta (odata cu lasarea serii in Fire Club), pentru un eveniment multasteptat din hip-hop-ul romanesc: lansarea compilatiei "Hades Records preia controlul"!

In sfarsit, HADES RECORDS preia controlul!

Ani de vechime in show-biz-ul "din adancuri", concerte live in cluburi,repetitii si studiouri... Cam asa s-ar putea rezuma pe scurt povestea noii compilatii lansate de Intercont Music si labelul independent Hades Records. Asta fara a pune la socoteala atmosfera extrem de incinsa (si nu datorita vremii destul de capricioase!)… care a cam dat de furca bodyguarzilor clubului!

Pentru mai bine de trei ore de show adevarat (MC, DJ, proiectii video, open-mic), toti suporterii fideli ai hip-hop-ului autohton au coborat alaturi de noi in "underground", s-au racorit cu bere rece si... i-au sprijinit pe cei care (chiar daca de-acum sunt vedete) promit sa nu uite de unde s-au “ridicat”, adica pe toti artistii Hades - Nimeni Altu', VeritaSaga, Dagga,Criss Blaziny, USM, KST, Interventii Lirice, Subliminal, FunkTastics, BRG. Desigur ca deliciul serii au constituit-o invitatii cu state vechi in rap-ul si rock-ul autohton: K-gula, Catalin (Coma), Turntable Science (DJ Dox, DJ Paul, DJ Undoo si DJ FaiboX), Ovidiu Anton (Scoala Vedetelor), Pirats Klan, Carbon, si chiar Puya (care nu a cantat, dar nici nu a dorit sa lipseaca de la un “hip-hop party” de o asemenea anvergura!)!

Daca tot nu plecasera inca la mare, macar s-au distrat toti...

Despre Intercont Music

Intercont Music - prima casa de discuri independenta din Romania
Raluca Deusan
PR Manager
raluca.deusan@intercontmusic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intercont-music/in-sfarsit-hades-records-preia-controlul