Brunch de Pasti

Locul desfasurarii: InterContinental Bucuresti, Sala Fortuna, etaj 21

Organizator: InterContinental Bucuresti

Brunch de Pasti

In Duminica de Pasti , pe 5 Mai, incepind cu ora 12.00, sunteti invitati la un fabulos Brunch de Pasti la Inaltime in Fortuna Ballroom, la etajul 21 al Hotelului InterContinental .

Din meniul traditional romanesc, nu vor lipsi friptura de miel, drobul si pasca. Pentru copii, va veni si iepurasul cu oua de ciocolata si un spatiu special amenajat, in care animatorii nu ii vor lasa sa se plictiseasca.

Muzica live cafe concert.

Pretul va fi de 195 RON/ persoana, gratuit pentru copiii pina la 6 ani si 50% pentru copiii pina la 12 ani. Pachet de bauturi inclus. Parcare supraterana gratuita.

Pentru rezervari si detalii: Silviu Mihalache, Restaurant Manager, 0730 644 807.

Despre INTERCONTINENTAL BUCHAREST

Hotelul InterContinental Bucuresti este operat in sistem de management de lantul hotelier InterContinental Hotels Group (IHG).
InterContinental Hotels Group (IHG) [LON:IHG, NYSE:IHG (ADRs)] este cel mai mare lant hotelier din lume dupa numarul de camere. IHG detine si opereaza in system de management sau franciza, peste 4100 de hoteluri cu peste 600.000 de camere in apropae 100 de tari si zone din lume. Grupul detine un portofoliu de branduri cu notorietate precum InterContinental® Hotels & Resorts, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn® Hotels & Resorts, Holiday Inn Express®, Staybridge Suites®, Candlewood Suites® si Hotel Indigo® si de asemenea opereaza cel mai extins program de loializare a oaspetilor, Priority Club® Rewards cu peste 40 millioane de membri in intreaga lume.
IHG va deschide in urmatorii ani peste 1700 de hoteluri in toate lumea, creand 200.000 de locuri
de munca.
InterContinental Hotels Group PLC este o companie inregistrata in Marea Britanie.
Puteti obtine informatii despre oricare din marcile IHG si puteti rezerva camere accesine www.ihg.com. Puteti obtine informatii despre programul Priority Club Rewards accesind www.priorityclub.com . Pentru a avea acces la noutatile din cadrul grupului IHG, vizitati biroul de presa online www.ihg.com/media . Pentru informatii despre Hotelul InterContinental Bucuresti, vizitati www.intercontinental.com/bucharest

Confirmare pana la data: 3 mai 2013

Participare: Taxa de participare