Weekend Romantic la InterContinental, de Sf. Valentin

BUCURESTI - 27 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In acest an, de Sfintul Valentin, Hotelul InterContinental ii invita pe indragostitii de toate virstele sa isi celebreze iubirea intr-un cadru romantic, pe parcursul intregului weekend 13-14 februarie.


In serile de 13 si 14 februarie, Restaurantul Madrigal isi intimpina oaspetii cu o cina romantica, la lumina luminarii, in compania muzicii de pian si a unui meniu special creat de bucatarul sef Andrea Aiudi.

Meniul include patru feluri de mincare si ingrediente precum stridii, creveti, fructul pasiunii sau ciocolata, cunoscute pentru proprietatile afrodisiace. Cuplurile vor fi primite cu cite un pahar de vin spumant din partea casei, iar la plecare, doamnele vor fi surprinse cu un cadou simbolic din partea restaurantului. Pretul cinei este de 300 RON inclusiv TVA pentru doua persoane, iar parcarea supraterana este gratuita.

O varianta completa de petrecere in doi a weekendului de Sf. Valentin include cina in Restaurantul Madrigal, o noapte de cazare, accesul la health club, parcarea si brunch-ul de duminica, pentru pretul de 680 RON pentru un cuplu, inclusiv taxe.

Indragostitii care ramin peste noapte la hotel vor fi cazati in camere Deluxe si rasfatati cu sampanie si capsuni, iar duminica dimineata se pot revigora la piscina sau sala de fitness de la etajul 22 al hotelului.

Apoi, pentru ca duminica e chiar ziua de Sf. Valentin, de la ora 12.00 pina la 4.00 dupa amiaza, Braseria Corso organizeaza un brunch in atmosfera de sarbatoare, cu un bufet bogat in delicatese si in acordurile muzicii de jazz.

Despre InterContinental Bucharest

Hotelul InterContinental Bucuresti este operat in sistem de management de lantul hotelier InterContinental Hotels Group (IHG).
InterContinental Hotels Group (IHG) [LON:IHG, NYSE:IHG (ADRs)] este cel mai mare lant hotelier din lume dupa numarul de camere. IHG detine si opereaza in system de management sau franciza, peste 4100 de hoteluri cu peste 600.000 de camere in apropae 100 de tari si zone din lume. Grupul detine un portofoliu de branduri cu notorietate precum InterContinental® Hotels & Resorts, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn® Hotels & Resorts, Holiday Inn Express®, Staybridge Suites®, Candlewood Suites® si Hotel Indigo® si de asemenea opereaza cel mai extins program de loializare a oaspetilor, Priority Club® Rewards cu peste 40 millioane de membri in intreaga lume.
IHG va deschide in urmatorii ani peste 1700 de hoteluri in toate lumea, creand 200.000 de locuri
de munca.
InterContinental Hotels Group PLC este o companie inregistrata in Marea Britanie.
Puteti obtine informatii despre oricare din marcile IHG si puteti rezerva camere accesine www.ihg.com. Puteti obtine informatii despre programul Priority Club Rewards accesind www.priorityclub.com . Pentru a avea acces la noutatile din cadrul grupului IHG, vizitati biroul de presa online www.ihg.com/media . Pentru informatii despre Hotelul InterContinental Bucuresti, vizitati www.intercontinental.com/bucharest

Pentru rezervari: Bogdan Cojocaru, Manager Restaurant Madrigal, mobil: 0730 644 806, +021 310 20 20 sau bogdan.cojocaru@interconti.ro
marketing@interconti.ro