Au mai ramas 9 zile!

BUCURESTI - 23 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Intergraph Computer Services (Romania) invita toti utilizatorii de tehnologie geospatiala Intergraph sa participe in 2004 la concursul de solutii ”Geospatial Achievement Awards Program”. Termenul de depunere a candidaturilor este 1 aprilie.

Au mai ramas 9 zile!

Prin aceasta initiativa, Comunitatea Utilizatorilor de Tehnologie Intergraph (IGUC) isi propune sa aduca un omagiu organizatiilor care au adoptat tehnologia geospatiala pentru a imbunatati serviciile aduse comunitatii pe care o servesc. Un alt obiectiv al programului de premiere este de a evidentia utilizatorii care au implementat solutii inovatoare, stabilind prin initiativa lor standarde de urmat. Prin contributia lor deosebita la dezvoltarea comunitatii in care locuiesc, acesti utilizatori de tehnologie Intergraph au stabilit un precedent si performanta lor trebuie recunoscuta.
Candidatii se pot inscrie in oricare din categoriile de mai jos:
• Solutii de administrare publica locala/regionala
• Solutii de administrare publica nationala
• Solutii militare si pentru servicii de informatii
• Solutii de fotogrammetrie
• Solutii pentru industria de transporturi
• Solutii pentru companii de comunicatii si utilitati
• Dezvoltare de aplicatii
Termen de depunere a candidaturilor: 1 aprilie, 2004
Toate candidaturile vor fi analizate de comitetul de evaluare al Intergraph Mapping and Geospatial Solutions. Pentru fiecare categorie in parte se va decerna un singur premiu. Persoanele sau echipele premiate vor primi un trofeu special si o inregistrare gratuita la conferinta internationala ”GeoSpatial World 2004”. Castigatorii vor fi anuntati pana la 19 aprilie, 2004. Ceremonia de inmanare a premiilor va avea loc pe 13 mai in cadrul GeoSpatial World 2004, 12-14 mai, la Miami Beach, Florida.
Pentru inscriere si orice informatii suplimentare consultati site-ul de informare al evenimentului la http://imgs.intergraph.com/community/awards/gaap.asp.

Despre Intergraph Computer Services (Romania)

Intergraph Computer Services (Romania) ofera servicii si soluti informatice care permit utilizatorilor sa integreze datele geografice in fluxul informational cotidian cu scopul de a eficientiza activitatile de lucru si de a valorifica sursele izolate de date. Solutiile noastre la cheie evidentiaza amplasarea exacta a resurselor si a beneficiarilor, precum si a legaturilor dintre acestia, rezultatul final fiind integrarea informatiilor din intreaga institutie intr-un sistem complet, adaptat fiecarei problematici in parte. De la fondarea companiei, in 1995, Intergraph Computer Services (Romania) este partenerul local al Intergraph Corp (Alabama, USA), companie inovatoare si lider de piata de peste 30 de ani in domeniul cartografierii si al tehnologiei geospatiale. Astazi activitatile companiei se desfasoara in jurul a 2 domenii: solutii informatice geografice si proiectare industriala (process & building).
Intergraph Computer Services (Romania)
Alina Barsan
PR&Communication Manager
Tel.: 224 68 00
Fax.: 224 68 91
abarsan@ingr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intergraph-computer-services-romania/au-mai-ramas-9-zile