Corporatia “New Jersey Transit” alege programele Intergraph pentru modernizarea sistemelor de siguranta publica

BUCURESTI - 3 martie 2008

Comunicat tip General in Administratie Publica

Pentru a sustine eforturile de asigurare a securitatii publice pe parcursul celor aproximativ 251 de milioane de calatorii anuale care au loc pe liniile New Jersey Transit Corp, compania, care este cel de-a treilea cel mai mare sistem de tranzit din Statele Unite, va achizitiona suita de solutii Intergraph pentru managementul actiunilor de prevenire, raspuns si raportare a situatiilor de urgenta.

Noul sistem de siguranta va oferi fortelor de securitate interna ale companiei de tranzit, dispecerilor si serviciilor de urgenta informatii in timp real ce ii vor ajuta in eforturile lor de prevenire si reactie rapida in cazuri de urgenta.
Noua achizitie va inlocui un sistem dezvoltat local, mostenit si va beneficia de dispecerat integrat, arhiva si posibilitatea de raportare de la locului incidentului. Functionalitatea avansata va face posibil raspunsul imediat si eficient al NJ TRANSIT in orice situatie de urgenta. Suita de solutii Intergraph pentru managementul actiunilor de prevenire, raspuns si raportare a situatiilor de urgenta va oferi fortelor de securitate interna ale companiei optiuni ce permit interoperabilitatea si schimbul direct de informatii, printr-un singur sistem, in cadrul institutiei. Initiativa a fost considerata ca una esentiala pentru eforturile nationale de securizare, in special in zona dens populata din nord-estul Statelor Unite.
„Personalul care asigura siguranta publica si securitatea in unele dintre cele mai mari companii de tranzit din lume se bazeaza pe functionalitatile de coordonare puse la dispozitie de solutiile Intergraph, specifice pentru prevenirea situatiilor de urgenta si raspuns rapid cand acestea apar” a spus Reid French, vicepresedinte executiv si director de operatiuni al Corporatiei Intergraph. “Prin utilizarea solutiei, personalul de securitate, dispecerii si serviciile pentru situatii de urgenta ai NJ TRANSIT vor fi mai bine pregatiti pentru a gestiona si raspunde in timp real si in toata regiunea la o mare varietate de amenintari si incidente.”
NJ TTRANSIT este cel mai mare sistem statal de transport in comun, ce pune la dispozitie aproape 850,000 de calatorii in timpul saptamanii cu ajutorul a 240 de linii de autobuz , trei linii de tramvai si 11 cai ferate regionale. Este al treilea cel mai mare sistem de tranzit din Statele Unite, avand 162 statii de tren, 60 de statii de tramvai si peste 18.000 de statii de autobuz ce leaga puncte importante din New Jersey, New York si Philadelphia.

Despre Intergraph Computer Services (Romania)

Intergraph Computer Services ofera servicii si solutii informatice care permit utilizatorilor sa integreze datele geografice in fluxul informational cotidian cu scopul de a eficientiza activitatile de lucru si de a valorifica sursele izolate de date. Solutiile noastre la cheie evidentiaza amplasarea exacta a resurselor si a beneficiarilor, precum si a legaturilor dintre acestia, rezultatul final fiind integrarea informatiilor din intreaga institutie intr-un sistem complet, adaptat fiecarei problematici in parte. De la fondarea companiei, in 1995, Intergraph Computer Services este partenerul local al Intergraph Corp (Alabama, USA), companie inovatoare si lider de piata de peste 30 de ani in domeniul cartografierii si al tehnologiei geospatiale. Astazi activitatile companiei se desfasoara in jurul a 2 domenii: solutii informatice geografice si proiectare industriala (process & building).
Tel.: +40 (21) 233 63 63
Fax: +40 (21) 233 63 64
Bd. Ficusului, nr.14A, sector 1
Bucuresti, 013974