Intergraph Computer Services are o nouă echipă de management

BUCURESTI - 12 martie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, IT&C

Intergraph Computer Services (ICS) anunță că, începând din februarie 2015, funcția de Director General este preluată de dl. Aurel Băloi. Anterior, dl. Aurel Băloi a deținut poziția de consilier al Directorului General în cadrul companiei.

Intergraph Computer Services (ICS) anunță că, începând din februarie 2015, funcția de Director General este preluată de dl. Aurel Băloi. Anterior, dl. Aurel Băloi a deținut poziția de consilier al Directorului General în cadrul companiei.

Dl. Aurel Băloi este licențiat în drept și sociologie și are experiență de peste 10 ani în proiectarea sistemelor pentru managementul informațiilor în organizații de diverse mărimi și domenii de activitate. Cunoștințele sale de valorificare a tehnologiei IT pentru a construi informații acționabile pentru fundamentarea deciziilor la diverse nivele instituționale - strategic, tactic și operațional - vor fi elementele care vor defini viitoarele sisteme informatice furnizate de ICS.

Echipa de management care îl va susține este formată din dna. Maria Vișan în calitate de director de dezvoltare, dna. Doina Zamfirescu - director implementare proiecte și dl. Ioan Ismail - director administrativ.

După transferul activității către noua echipă de management a ICS, Marcel Foca (fost director general) și Ionel Nițu (fost director executiv) se vor dedica proiectelor strategice cu impact social și de analiză strategică, fiind în continuare conectați preocupărilor și activităților ICS.

Schimbarea echipei de management, realizată etapizat, de-a lungul ultimelor luni, s-a datorat nevoii de a răspunde în mod flexibil și adecvat noilor provocări organizaționale și tehnologice, în plan național și international.

Începând cu 1995, ICS este partenerul român al Intergraph Corp. și are competențe și capabilități în toate domeniile de activitate ale Intergraph Corp: geospațial, utilități și telecom, ordine publică și securitate, intelligence și apărare.

 Azi, Intergraph Corp. face parte dintr-o familie mai mare - Hexagon - alături de Leica, Erdas, Novatel, ce își propune să redefinească rolul sistemelor IT prin combinarea tehnologiilor din domenii diferite, folosindu-se de oportunitățile pieței IT: cloud computing, big data, social networks, software as a service, activity based intelligence, imagini satelitare în timp real.

În cei 20 de ani de prezentă pe piața românească, ICS a implementat sisteme informatice pentru gestiunea completă a teritoriului, pentru zeci de beneficiari din administrația publică locală și centrală, pentru companii de utilități, pentru instituțiile de aplicare a legii și pentru instituțiile din domeniul securității naționale.

ICS crede în și promovează educația din domeniul geospațial (GIS). Fie în cadrul conferințelor anuale ale utilizatorilor de soluții GIS (Lumea Geospațială), fie prin prezența cu experți la cursurile din universități sau construirea de proiecte inovative în laboratoare dedicate, contribuim la un altfel de a gândi și de a decide.

ICS crede și promovează standardele din domeniul geospațial (GIS).

Informații suplimentare se pot obține la office@ingr.ro sau 021-233-6363.

 

Despre Intergraph Computer Services (Romania)

Despre Intergraph Computer ServicesIntergraph Computer Services ofera servicii si solutii informatice care permit utilizatorilor sa integreze datele geografice in fluxul informational cotidian cu scopul de a eficientiza activitatile de lucru si de a valorifica sursele izolate de date. Solutiile noastre la cheie evidentiaza amplasarea exacta a resurselor si a beneficiarilor, precum si a legaturilor dintre acestia, rezultatul final fiind integrarea informatiilor din intreaga institutie intr-un sistem complet, adaptat fiecarei problematici in parte. De la fondarea companiei, in 1995, Intergraph Computer Services este partenerul local al Intergraph Corp (Alabama, USA), companie inovatoare si lider de piata de peste 30 de ani in domeniul cartografierii si al tehnologiei geospatiale. Astazi activitatile companiei se desfasoara in jurul a 2 domenii: solutii informatice geografice si proiectare industriala (process & building).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intergraph-computer-services-romania/intergraph-computer-services-are-o-noua-echipa-de-management