S-a lansat un nou site geospatial!

BUCURESTI - 10 septembrie 2008

Comunicat tip General in Administratie Publica

Compania Intergraph Computer Services a lansat pagina de web www.ingr.ro, un site de prezentare, dar si o sursa de informare si actualizare geospatiala. www.ingr.ro este al doilea site lansat de companie anul acesta, dupa cel dedicat conferintei Lumea Geospatiala, www.lumeageospatiala.ro

Pagina de web a fost conceputa ca un loc in care utilizatorii de tehnologie geospatial sau doritorii de a afla mai multe despre acest domeniu, sa gaseasca informatii atat despre compania care reprezinta in Romania unul din liderii mondiali de dezvoltare a tehnologiilor geospatiale, cat si despre alte teme geospatiale de interes cum sunt:

- Solutii geospatiale implementate in Romania (http://www.ingr.ro/solutii_geospatiale/ )
- Prezentari de tehnologii geospatiale (http://www.ingr.ro/tehnologii/)
- Programe educationale (http://www.ingr.ro/educatie/)
- Glosar de termeni geospatiali (http://www.ingr.ro/glosar.php )
- Evenimente geospatial (http://www.ingr.ro/evenimente/)
- Materiale de sine statatoare care pot fi descarcate din pagina Resurse (http://www.ingr.ro/resurse/ )
- Stiri si noutati geospatial (http://www.ingr.ro/noutati/ )
- Oportunitati de cariera (http://www.ingr.ro/cariere/ )

In speranta ca veti gasi pe site-ul nostru lucruri interesante care sa va determine sa il revizitati, va asteptam in spatiul Web!

Despre Intergraph Computer Services (Romania)

Despre Intergraph Computer Services

Intergraph Computer Services ofera servicii si solutii informatice care permit utilizatorilor sa integreze datele geografice in fluxul informational cotidian cu scopul de a eficientiza activitatile de lucru si de a valorifica sursele izolate de date. Solutiile noastre la cheie evidentiaza amplasarea exacta a resurselor si a beneficiarilor, precum si a legaturilor dintre acestia, rezultatul final fiind integrarea informatiilor din intreaga institutie intr-un sistem complet, adaptat fiecarei problematici in parte. De la fondarea companiei, in 1995, Intergraph Computer Services este partenerul local al Intergraph Corp (Alabama, USA), companie inovatoare si lider de piata de peste 30 de ani in domeniul cartografierii si al tehnologiei geospatiale. Astazi activitatile companiei se desfasoara in jurul a 2 domenii: solutii informatice geografice si proiectare industriala (process & building).

Intergraph Computer Services
Alina Pintelie
Director MarCom
Tel.: 021 233 63 63
Fax.: 021 233 63 64
office@ingr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intergraph-computer-services-romania/s-a-lansat-un-nou-site-geospatial