SMART KIDZ - CARTE DE ACTIVITATI - pentru cei mai isteti copii!

BUCURESTI - 23 iunie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Smart Kidz, cartea de activitati ce nu te lasa sa te plictisesti.
Nr 1 - Muschetarii in actiune
Acum, la toate chiscurile de presa din tara!

SMART KIDZ - CARTE DE ACTIVITATI - pentru cei mai isteti copii!

Editura Intermedia Publishing lanseaza colectia SMART KIDZ, carte de activitati cu personaje din lumea povestilor.

Cartea se adreseaza atat copiilor cat si parintilor, deoarece importanta jocului cu propriul copil este fundamentala in cladirea relatiei parinte-copil, jocul constituind un element de baza in disciplinarea si educarea copilului.

Copiii sunt innebuniti dupa jocuri si adora povestile. Colectia Smart Kidz tine cont de acest lucru si le ofera copiilor ocazia de a se juca prin fascinanta lume a povestilor.

Copiii ii insotesc pe muschetari in timpul unei incaierari cu piratii, in timp ce urmaresc un hot pe strazile Parisului, la vanatoare, la o masa festiva, in sala de arme si in multe alte aventuri. Impreuna cu parintii, cei mici trebuie sa descopere elementele surpriza din desene, sa gaseasca drumul cel bun in labirinturi, sa descopere obiectele ascunse si sa rezolve exercitii de logica si de observare.

Parinti, ajutati-va copiii sa-si foloseasca imaginatia, inventivitatea si sa-si puna in valoarea capacitatea de observare, talentele de reflectie, de logica si inteligenta in rezolvarea jocurilor din aceasta carte ingenioasa.

Pentru a fi siguri ca sporiti capacitatile intelectuale ale copilului dumneavoastra, colectionati toate cele cinci numere ale acestei serii.

Distractia incepe cu muschetarii in actiune!

Format: A4 modificat (195x305)
Nr pag: 16 pagini plus coperte
Continut: Jocuri de logica, perceptie, memorie, observatie pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani

Despre Intermedia Publishing

Intermedia Publishing - LIDER IN PRODUCTIA SI DISTRIBUTIA PRODUSELOR MULTIMEDIA PENTRU COPII – desene animate, jocuri PC, reviste, carti de povesti, enciclopedii, carti de activitati

Intermedia Publishing
Piata Presei Libere nr.1, corp B III
etaj 2, sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.310.54.65
Fax.: 021.310.54.55

marketing@gpg.ro