IBP lansează Profile Financiare de Companie

BUCURESTI - 15 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

International Business Promotion (IBP) a lansat Profile Financiare de Companie, o nouă secțiune a portalului de afaceri www.doingbusiness.ro, înglobând informații despre peste 600.000 de companii active în România, analize sectoriale și clasamente de companii.

IBP lansează Profile Financiare de Companie

Profile Financiare de Companie (www.doingbusiness.ro/financiar) este un instrument util pentru activitatea de afaceri, oferind detalii cu privire la indicatorii financiari, profitabilitatea și stabilitatea companiilor, și evoluția acestora în comparație cu media industriei.

„Profile Financiare de Companie poate fi folosit atât ca sursă de informare cu privire la companiile prezente pe piața românească, cât și ca instrument de lucru pentru managementul companiilor interesate de o colaborare cu companiile prezentate, pentru departamentele de research, business development, marketing și vânzări, sau pentru investitori străini interesați de potențiali parteneri de afaceri,” a declarat Diana Dumitrașcu, director executiv IBP.

Pentru o mai bună cunoaștere a sectoarelor economice și a situației unei companii pe piața locală, utilizatorii pot accesa:
•clasamente de companii în funcție de cifra de afaceri, profit, număr de angajați și valoarea activelor;
•analize sectoriale pentru toate domeniile economice;
•se pot realiza comparații între companii în funcție de indicatorii din bilanț, profit și pierdere;
•profilul unei companii poate fi căutat după numele companiei, locație, cifră de afaceri, profit sau număr de angajați;
•istoricul financiar al companiilor între 1999-2007.

Profile Fianciare de Companie este disponibil atât în limba română, cât și în limba engleză. Accesul la toate informațiile este gratuit.

Despre International Business Promotion


International Business Promotion (IBP) este o companie românească specializată în sisteme informaționale multimedia și servicii de promovare selectivă pentru firmele românești din segmentul business-to-business, prin intermediul publicațiilor Romanian Business Digest și Major Companies in Romania. Începând cu iulie 2008, IBP se adresează și segmentului business-to-consumer prin portalul de afaceri www.doingbusiness.ro.

Romanian Business Digest include articole realizare de cele mai importante firme de consultanță, instituții financiare, bănci comerciale și de investiții, organizații românești si internaționale de prestigiu, firme de avocatură, companii naționale și multinaționale, oferind cititorilor detalii despre evoluția economiei, mediul de afaceri și climatul investițional. Major Companies in Romania prezintă informații esențiale și prezentări extinse ale jucătorilor-cheie din principalele sectoare economice.

www.doingbusiness.ro este un portal de afaceri complex. Pe lângă secțiunea nou lansată, acesta include:
•Studii, rapoarte și analize de ultimă oră, în secțiunea Romanian Business Digest;
•Informații esențiale și detaliate despre cele mai mari companii active în România - în secțiunea Major Companies in Romania;
•Informații provenite direct de la companii, despre companii, în secțiunea Company News;
•Cele mai noi și complexe informații cu privire la piața imobiliară, în secțiunea IBP Real Estate;
•Știri economice, în rubrica Business News;
•Indici, indicatori, cotații și tranzacții bursiere online;
•Cursul valutar pentru cele mai importante monede.

Oana Popa
Marketing & Communication Manager

oana.popa@ibp.ro