CENTURY 21 Floreasca se lansează astăzi pe piaţa rezidenţială din zonele Floreasca şi Aviaţiei

BUCURESTI - 8 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

BUCUREŞTI, 8 Februarie 2010 – CENTURY 21 România, deţinătoarea francizei master pentru România a celei mai mari reţele de agenţii imobiliare la nivel global, anunţă acoperirea unei noi zone rezidenţiale din Bucureşti, prin lansarea pe segmentul rezidenţial a agenţiei CENTURY 21 Floreasca.

CENTURY 21 Floreasca se lansează astăzi pe piaţa rezidenţială  din zonele Floreasca şi Aviaţiei

Agenţia operează în sistem de franciză şi este membră a Reţelei CENTURY 21 din anul 2007, activând iniţial sub numele comercial de CENTURY 21 Cotroceni, în zona cu acelaşi nume. În prezent, agenţia beneficiază de o nouă conducere şi un nou sediu, amplasat în zona Floreasca din Bucureşti, la parterul clădirii Oracle, din Calea Floreasca 175.

CENTURY 21 Floreasca îşi propune să devină în scurt timp un reper pentru cei care caută a se reloca în zona Aviaţiei şi Floreasca, oferind clienţilor săi consultanţă şi servicii de reprezentare imobiliară, administrare de proprietăţi, evaluare imobiliară, realizarea şi implementarea unui plan de marketing personalizat. Echipa ce va deservi zonele Aviaţiei şi Floreasca numără în prezent 3 angajaţi cu experienţă în domeniu, urmând să fie extinsă prin recrutarea a încă 2 agenţi imobiliari în perioada imediat următoare.

De asemenea, CENTURY 21 Floreasca va urmări să dezvolte în continuare activitatea susţinută pe care o desfăşoară pe nişa închirierilor de lux, activitate coordonată direct de noul Managing Partner, domnul Andrei Nicolescu. „Urmărim pentru perioada imediat următoare, creşterea numărului de clienţi corporate pe care CENTURY 21 Floreasca îi are în portofoliu în acest moment, acordând o deosebită atenţie în acelaşi timp clienţilor noştri din partea corpului diplomatic”, a ţinut să precizeze domnul Nicolescu.

„Ne exprimăm speranţa că proprietarii din zonele Floreasca şi Aviaţiei vor beneficia de servicii imobiliare de calitate, de Analize Comparative de Piaţă şi de promovarea adecvată pentru proprietăţile de vânzare sau închiriere. Vom sprijini procesul de dezvoltare a activităţii agenţiei prin programe de pregătire a agenţilor, de verificare a calităţii serviciilor şi prin campanii de recrutare permanente” a declarat Gabriel Alexandru, vicepreşedinte al CENTURY 21 Romania.

Reţeaua de agenţii CENTURY 21® din România cuprinde la ora actuală 5 agenţii deţinute şi operate în mod independent, ce oferă servicii profesioniste de real estate în Bucureşti şi în judeţul Prahova, precum şi o divizie de cercetare şi evaluări imobiliare.

Despre International House SRL

Despre Reţeaua CENTURY 21®
Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21®. Reţeaua este alcătuită din 7.700 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 120.000 de specialişti, în 67 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA. Pentru ţara noastră, francizorul master este CENTURY 21 România (www.century21ro.com).

Disclaimer
© 2010 Century 21 Real Estate LLC. CENTURY 21® este o marcă înregistrată a Century 21 Real Estate LLC, SUA.

Contact:
Laura MARCU
CENTURY 21 Romania
021.236.88.79

laura.marcu@century21.ro