Evaluări gratuite pentru cumpărătorii prin programul 'Prima Casă'

BUCURESTI - 6 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

CENTURY 21 Research & Valuation îşi anunţă lansarea pe piaţa evaluărilor şi consultanţei imobiliare complexe

Evaluări gratuite pentru cumpărătorii prin programul 'Prima Casă'

BUCUREŞTI, 6 iulie 2009 – CENTURY 21 România, deţinătoarea francizei master pentru România a celei mai mari reţele de agenţii imobiliare la nivel global, anunţă extinderea gamei de servicii real estate prin lansarea CENTURY 21 Research & Valuation.

Urmând procesul de dezvoltare şi consolidare pe piaţa locală, precum şi pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor şi oportunităţilor oferite de piaţă în acest moment, Sistemul CENTURY 21® din România intră pe segmentul de evaluare şi consultanţă imobiliară complexă.

Calitatea serviciilor este garantată de sistemul de management intern, sistem ce conţine tehnici şi proceduri prin care CENTURY 21 Research & Valuation oferă soluţii şi produse standardizate şi adaptate la cerinţele pieţei, de un înalt nivel profesional, urmărind în principal acurateţea şi veridicitatea produselor furnizate, toate aceste elemente conducând către un grad ridicat de satisfacere a nevoilor clienţilor.

CENTURY 21 Research & Valuation beneficiază de o echipă de experţi în domeniul evaluării şi consultanţei imobiliare, o bază de date de proprietăţi gestionate prin sistemul integrat Anytime CRM , precum şi de tradiţia de peste 100 de ani a grupului din care face parte la nivel global.

„Dorim să acoperim întreaga gamă de servicii de consultanţă conexe domeniului imobiliar, la un nivel calitativ corespunzător cu statutul de membru corporativ ANEVAR, pornind de la evaluări de proprietăţi de tipul teren liber, până la servicii complexe de genul Studii de fezabilitate şi analize pentru Cea Mai Bună Utilizare, dorind de asemenea, să implementam în produsele noastre analize diagnostic şi SWOT pentru toate tipurile de proprietăţi analizate”, a spus Cosmin Grecu, General Manager al companiei CENTURY 21 Research & Valuation.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor ce doresc achiziţionarea unei locuinţe prin programul Prima Casă, CENTURY 21 Research & Valuation va furniza servicii gratuite de evaluare pentru cumpărătorii din cadrul programului, care apelează la serviciile Reţelei CENTURY 21®.

„Pentru primul an de activitate ne-am propus o cifră de afaceri de 200.000 Euro, ţintind pe termen lung o cotă de 10% din piaţa de evaluări şi consultanţă complexă imobiliară. Am demarat deja procedurile de agreare în sistemul bancar şi de selectare a partenerilor din fiecare judeţ al ţării”, a mai adăugat Cosmin Grecu.

Despre International House SRL

Despre CENTURY 21®
Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21®. Reţeaua este alcătuită din peste 8.000 de agentii imobiliare, deţinute şi administrate independent, în 68 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Contact:
Laura MARCU
CENTURY 21 Romania
0748 11 80 13 - laura.marcu@century21.ro

laura.marcu@century21.ro