Zilele Carierei în Imobiliare

BUCURESTI - 12 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Reţeaua CENTURY 21® lansează job-ul secolului XXI în cadrul celei de-a treia ediţii a Târgului de Job-uri în Imobiliare

Zilele Carierei în Imobiliare

Bucureşti, România, 13.10.2009 – Cea mai mare organizaţie din lume ce activează în domeniul imobiliar, anunţă desfăşurarea celei de-a treia ediţii a Târgului de Job-uri în Imobiliare din România, în perioada 14 - 15 octombrie 2009. Cei interesaţi de o carieră în imobiliare sau cei ce doresc venituri suplimentare dintr-un al doilea job sunt invitaţi la sediul central al CENTURY 21 România, situat în strada Aleea Alexandru nr. 32, Sectorul 1, unde accesul va fi liber în ambele zile ale evenimentului.
Oferta de job-uri cuprinde posturi pentru asociaţi de vânzări, pentru care nu este necesară o experienţă anterioară, pretabil celor ce doresc un program flexibil şi un venit bazat exclusiv pe comision, cum ar fi agenţii de vânzări performanţi, studenţii şi proaspeţii absolvenţi ce doresc o carieră în imobiliare. Cei care au o experienţă relevantă în domeniu pot aplica pentru poziţii de consilieri imobiliari sau chiar pentru manageri de agenţie. Oferta cuprinde peste 50 de posturi vacante, disponibile imediat în cadrul agenţiilor din Reţeaua CENTURY 21®.
La această ediţie va fi lansat şi un nou tip de job pe piaţa imobiliară, acela de Referent CENTURY 21®. Practic, oricine doreşte venituri suplimentare şi recomandă un client nou unei agenţii din Reţea, poate câştiga 15% din valoarea comisionului încasat de agenţie, pentru tranzacţia încheiată cu acel client. “Dorim să venim în întâmpinarea celor ce doresc să realizeze venituri suplimentare în această perioadă de criză, fără a fi nevoie să-şi schimbe job-ul actual sau să-şi întrerupă studiile. Din calculele noastre, pentru tranzacţiile încheiate în 2009, comisionul de recomandare mediu estimat reprezintă 200 EURO net pe fiecare tranzacţie” a declarat Gabriel Alexandru, vicepreşedintele CENTURY 21 Romania. „Ne aşteptăm să existe un interes deosebit pentru acest nou job atât din partea studenţilor, cât şi din partea lucrătorilor poştali şi a administratorilor de bloc” a încheiat domnul Alexandru. Mai multe detalii sunt disponibile pe secţiunea Cariere a site-ului www.century21ro.com.
Agenţii şi asociaţii de vânzări vor avea acces la programele de training CENTURY 21® ce cuprind cursuri din diverse domenii ca: investiţii imobiliare, evaluare, fiscalitate, analiza pieţei, arhitectura şi urbanism, drept imobiliar, precum şi la programul Create 21®, prin care se pune la dispoziţie know-how-ul şi experienţa internaţională a Reţelei CENTURY 21®.
Renumele CENTURY 21®, posibilitatea de a lucra în echipă utilizând un sistem centralizat de gestiune în timp real a relaţiilor cu clienţii, Anytime CRM, lansarea portalului de imobiliare www.century21.ro, pachetele compensatorii aflate la dispoziţia celor înscrişi la acest eveniment, instrumentele de marketing şi programele de pregătire şi premiere ii oferă agentului CENTURY 21® un avantaj competiţional deosebit pe piaţa serviciilor imobiliare.
Pentru această ediţie a Târgului de Job-uri în Imobiliare peste 5.000 de solicitanţi s-au înscris deja pe site-urile de profil ejobs.ro şi bestjobs.ro, din care circa 1.500 sunt din Bucureşti.

Despre International House SRL

Despre Reţeaua CENTURY 21®
Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21®. Reţeaua este alcătuită din 7.700 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 120.000 de specialişti, în 64 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Disclaimer
© 2009 Century 21 Real Estate LLC. CENTURY 21® este o marcă înregistrată a Century 21 Real Estate LLC, SUA. Fiecare agenţie CENTURY 21 este operată şi deţinută în mod independent.

Laura Marcu
laura.marcu@century21.ro