Zona Unirii - Alba Iulia intră sub acoperirea CENTURY 21®

BUCURESTI - 19 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Manopoly Internaţional se alătură Reţelei CENTURY 21

BUCUREŞTI, 19 ianuarie 2010 – CENTURY 21 România, deţinătoarea francizei master pentru România a celei mai mari reţele de agenţii imobiliare la nivel global, anunţă extinderea reţelei sale de agenţii din Bucureşti, prin lansarea agenţiei CENTURY 21 Manopoly International.

Zona Unirii - Alba Iulia intră sub acoperirea CENTURY 21®

Agenţia Manopoly Internaţional activează pe piaţa din România din anul 2005, având şi o filială în Nisa, Franţa, dedicată segmentului proprietăţilor de lux. Alăturarea acesteia la Reţeaua CENTURY 21® confirmă potenţialul de dezvoltare al agenţiei dar şi aprecierea beneficiilor pe care le aduce know-how-ul şi experienţa CENTURY 21® în evoluţia unei agenţii imobiliare independente.

“Este prima agenţie imobiliară cu experienţă pentru care am acordat licenţa CENTURY 21®, celelalte fiind agenţii nou înfiinţate. Ne exprimăm convingerea că Dl. Buzelan şi echipa sa se vor ridica la nivelul exigenţelor clienţilor din zona Unirii – Piaţa Alba Iulia”, a precizat Dl. Gabriel Alexandru, Vicepreşedinte CENTURY 21 Romania.

„După 5 ani de experienţă pe piaţa românească a venit momentul implementării unui nou model de afaceri în imobiliare. Acesta trebuie sa ţină cont de exigenţele clienţilor şi presupune implementarea unei noi strategii de management bazată pe colaborarea între agenţii şi agenţi, având ca obiectiv principal atingerea unei cote cât mai mari de piaţă”, a declarat Dl. Ionuţ Buzelan, General Manager al CENTURY 21 Manopoly International.

În 2009, Reţeaua CENTURY 21 din România a finalizat implementarea unui sistem de gestiune a proprietăţilor şi a relaţiilor cu clienţii, Anytime CRM, a lansat portalul de imobiliare www.century21.ro, inclusiv secţiunea de licitaţii imobiliare, a organizat doua sesiuni ale evenimentului Zilele Carierei în Imobiliare şi a lansat - în premieră pentru piaţa din ţara noastră - Analiza Comparativă de Piaţă, un instrument dedicat informării clienţilor, cu scopul de a stabili preţul corect pentru fiecare proprietate.

“Secretul succesului în imobiliare are la bază performanţa agenţilor, ceea ce presupune un proces de recrutare eficient, programe permanente de pregătire şi premiere, precum şi utilizarea unor strategii de marketing adecvate pieţei. Sunt convins ca know-how-ul CENTURY 21 ® şi beneficiul de a fi parte dintr-o reţea internaţională este calea cea mai facilă pentru a ne atinge obiectivele”, a încheiat Dl. Ionuţ Buzelan.

Reţeaua de agenţii CENTURY 21® din România cuprinde la ora actuală 5 agenţii deţinute şi operate în mod independent, ce oferă servicii profesioniste de real estate în Bucureşti şi în judeţul Prahova, precum şi o divizie de cercetare şi evaluări imobiliare.


Despre International House SRL

Despre Reţeaua CENTURY 21®
Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21®. Reţeaua este alcătuită din 7.700 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 120.000 de specialişti, în 67 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA. Pentru ţara noastră, francizorul master este CENTURY 21 România (www.century21ro.com).

Disclaimer
© 2010 Century 21 Real Estate LLC. CENTURY 21® este o marcă înregistrată a Century 21 Real Estate LLC, SUA.

Laura MARCU
CENTURY 21 Romania
021.236.88.79

laura.marcu@century21.ro