INTERNATIONAL HOUSE lansează pe piaţa românească Euro Exam

BUCURESTI - 24 martie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

International House organizează prima sesiune de evaluare a competenţelor de limba engleză EURO EXAM în data de 27 martie 2004, începând cu orele 9.30.

INTERNATIONAL HOUSE lansează pe piaţa românească Euro Exam

La prima examinare vor participa 15 candidaţi din companii multinaţionale ca ING, DHL, Philips, JTI, Brau Union, Timken. Aceste companii se numără printre primele care vor recurge la EURO EXAM, în procesul de recrutare şi evaluare a performanţelor individuale ale angajaţilor.

International House a creat în urmă cu doi ani cel mai modern examen de limba engleză generală şi/ sau de afaceri -EURO EXAM- singurul examen de engleză care se bazează în întregime pe Common European Framework of Reference for Language- documentul de referinţă al Consiliului Europei care descrie standardele ce trebuie respectate în domeniul învăţării şi evaluării cunoaşterii limbilor străine în Uniunea Europeană. O rezoluţie a Consiliului Uniunii Europene din noiembrie 2001 recomanda folosirea acestui instrument în validarea competenţelor de limbă de către instituţiile educaţionale din Europa.

EURO EXAM testează abilităţile comunicaţionale în situaţii reale, având şase secţiuni de testare: vorbit, ascultat, citit, scris, gramatică şi vocabular, traducere şi interpretare. Prima sesiune se va axa pe engleza de afaceri, urmând ca următoarele sesiuni de examinare să includă atât general English cât şi business English şi vor avea loc pe data de: 29 mai şi 11 decembrie.

Despre International House

International House este centrul numărul 1 în domeniul organizării cursurilor de limba engleză în Marea Britanie şi una dintre cele mai prestigioase instituţii educaţionale mondiale cu sediul la Londra, fiind prezentă în peste 138 de ţări ale lumii. International House este creatoarea standardelor de predare în domeniul limbii engleze fiind instituţia care a conceput şi organizat primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume.


Catalina Dumitrescu
o721 233 567
Mihai Ganj
0722 824 230
office@ih.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/international-house/international-house-lanseaza-pe-piata-romaneasca-euro-exam2