INTERNATIONAL LEASING A FOST INSCRISA IN REGISTRELE BNR PENTRU IFN-URI

BUCURESTI - 27 iulie 2007

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

International Leasing - IFN SA a primit o notificare oficiala din partea Bancii Nationale a Romaniei prin care se atesta inscrierea societatii atat in Registrul General, cat si in Registrul Special al institutiilor financiare nebancare (IFN).

'Notificarea primita reprezinta o recunoastere fireasca a indeplinirii cerintelor prevazute in legislatia cu privire la activitatea institutiilor financiare nebancare', a declarat Toni TATARU, Director General International Leasing.

International Leasing - IFN are o experienta de peste 11 ani pe piata romaneasca de leasing si se afla in topul companiilor independente de leasing din Romania.

Cu o retea de agenti localizati in Arad, Bacau, Bihor, Braila, Caras-Severin, Cluj, Dambovita, Galati, Neamt, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Timis, Tulcea, precum si cu francize deschise in orasele Brasov, Bucuresti, Iasi si Suceava, International Leasing - IFN finanteaza in sistem de leasing financiar autoturisme, echipamente si utilaje, atat noi cat si second-hand si bunuri imobiliare.

La sfarsitul anului trecut compania a inaugurat prima franciza a unei companii de leasing din Romania si intentioneaza ca pana la sfarsitul anului 2007 sa deschida zece astfel de francize, in principalele orase ale tarii.

Despre international leasing

Informatii suplimentare despre activitatea si ofertele International Leasing – IFN puteti obtine accesand site-ul www.leasing.ro si www.leasing.ro/portal.
Persoana de contact: Roxana PELIN, telefon: 305 5150.
marketing@leasing.ro