ISO 9001:2001 PENTRU INTERNATIONAL LEASING

BUCURESTI - 31 iulie 2006

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

International Leasing a demarat procesul de obtinere a certificarii SR EN ISO 9001:2001.
Standardul de referinta contractual SR EN ISO 9001:2001 inseamna implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii sustinut de procese bine determinate.
Orientarea catre client, viziunea strategica clara, promovarea comunicarii deschise si abordarea bazata pe fapte in luarea deciziilor reprezinta doar cateva dintre principiile de baza ale managementului calitatii.

”International Leasing doreste sa ofere ca si pana acum servicii financiare de calitate, iar sistemul de management al calitatii este o conditie esentiala pentru indeplinirea acestui scop.
In procesul certificarii beneficiem de implicare 100% atat din partea managementului si a angajatilor companiei, cat si din partea Top Quality Management, companie ce a fost selectionata pentru a asigura consultanta necesara pe toata perioada derularii procesului de auditare.
Certificarea ISO 9001:2001 va fi o consecinta a implementarii unui climat stabil si eficient,
in avantajul clientilor, al furnizorilor si de ce nu, al institutiilor statului. Prin ISO 9001 International Leasing va raspunde cerintelor Bancii Nationale a Romaniei, impuse recent prin legislatia referitoare la Institutiile Financiare Nebancare si se va incadra in prevederile Uniunii Europene in domeniu”, a declarat Toni Tataru, CEO International Leasing.

International Leasing este institutie financiara nebancara (IFN) si se supune reglementarilor BNR ca urmare a inregistrarii in Registrul General.
Cerintele BNR privind organizarea interna a Institutiilor Financiare Nebancare impun un regulament propriu de organizare si functionare, activitati de control intern ca parte a activitatii zilnice, asigurarea unui flux corespunzator de informatii interdepartamentale, mentinerea unor standarde sanatoase de finantare, monitorizarea si controlul riscului de credit, identificarea si administrarea creditelor neperformante, evaluarea conditiilor ce trebuie indeplinite de catre clienti si stabilirea garantiilor ce pot fi acceptate de catre IFN.

In prima jumatate a acestui an, International Leasing a incheiat mai mult de 500 de contracte, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Portofoliul companiei este compus din: leasing auto - 87%, leasing echipamente - 8% si leasing imobiliar - 5%.

Despre international leasing

Informatii suplimentare despre activitatea si ofertele International Leasing puteti obtine accesand
site-ul www.leasing.ro.

Persoana de contact: Roxana PELIN, telefon: 305 5150.
marketing@leasing.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/international-leasing/iso-90012001-pentru-international-leasing