International Marketing & Sales Group Bucharest


Descrierea companiei International Marketing & Sales Group Bucharest

Comunicatul este disponibil in limba romana.

IMS Retail Bucuresti
IMS Retail Bucuresti are la baza un concept de business inovator, oferind consultanta integrata pentru retaileri. IMS Retail ofera consultanta strategica si tactici de marketing dedicate 100% companiilor de retail. IMS Retail propune servicii integrate de la strategie pana la organizarea efectiva a magazinelor, astfel incat retailerii sa creasca profitabilitatea si sa-si optimizeze afacerea. IMS Retail este o companie specializata in industrii precum alimentatie, audio-video, DIY, farma.
IMS Retail beneficiaza de experienta si de cele mai bune practici internationale, fiind activa pe piata din Turcia, Rusia, Ungaria si Romania.
IMS Retail Bucuresti face parte din International Marketing and Sales Group Bucharest (IMSG) Bucharest, un grup din Romania afiliat pe plan international la IMSG.
Din grupul IMSG Bucharest mai fac parte Friends Advertising - agentie full service, Fabrik Media - shop de productie, Velvet Media - agentie de media, Neon Entertainment - evenimente speciale si experential marketing si Patres - agentie de branding si strategie de brand.

STOREWARS
STOREWARS este una din multiplele solutii-cheie propuse de IMS Retail: o simulare integrata de afaceri la care participantii iau decizii, in timp accelerat, referitoare la productie, logistica, trade marketing, consumatori, cumparatori, asezare la raft, promotii si termene de plata. Programul a fost conceput in 1995 la scoala de Afaceri INSEAD de catre profesorul Marcel Corstjens, directorul programului destinat executivilor seniori, in domeniul Strategie Avansata privitoare la Bunurile de Consum.
Prima sesiune STOREWARS derulata in Romania a avut loc in octombrie 2008, in limba engleza. Prima sesiune STOREWARS desfasurata integral in limba romana are loc pe 20-23 octombrie 2009, la Bucuresti.
Pagina oficiala STOREWARS este www.storewars.net

Flavian Pandele
Managing Director al IMS Retail Bucharest, Flavian Pandele a absolvit University of British Columbia din Canada, in 1997, cu specializarea in stiinte economice.  Are o experienta internationala bogata si un numar impresionant de sesiuni de pregatire la activ, atat in calitate de participant, cat si in calitate de trainer. A lucrat in forta de vanzari B2B de la Office Depot Canada, cel mai mare furnizor de produse birotice din lume. Din anul 2005 s-a intors in Romania unde a lucrat la Real Hypermarket ca director de magazin si unde a fost trainer pentru School of Success (SOS) – echivalentul lui HOT la Metro, pe partea operationala.  A condus traininguri intensive de comunicare pentru angajatii de pe partea operationala, de la lucratori comerciali la directori de magazin. in 2007 incepe activitatea de managing director al IMS Retail Bucharest, ocazie cu care a participat la multiple sesiuni STOREWARS si la un training cu Marcel Corstjens.

Comunicate International Marketing & Sales Group Bucharest :

Vezi toate comunicatele companiei International Marketing & Sales Group Bucharest.