Revista Monden implineste patru ani!

BUCURESTI - 3 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Revista Monden, singura publicatie de societate si high-life din Romania, a sarbatorit in seara de 2 decembrie patru ani de existenta in peisajul publicistic autohton. Petrecerea de aniversare a avut loc la sediul Muzeului National de Arta Contemporana, in compania personalitatilor scenei publice romanesti care s-au regasit, de-a lungul timpului, in paginile revistei.

Evenimentul aniversar, ce a adus la un loc vedete din presa, designeri, oameni de afaceri si politicieni, a marcat, in acelasi timp, restyling-ul revistei Monden, dezvaluind noul layout si design editorial al publicatiei, cu rubrici proaspete si abordari inedite de grafica. Cu aceasta ocazie, cei peste 300 de invitati au pasit intr-un décor desprins din paginile revistei, cu un spatiu de Lounge amenjat special pentru acest eveniment de Gaia Boutique Club, un Chic Corner cu produse beauty deluxe si expunere de creatii vestimentare si un spatiu de Buffet&Bar, unde pe invitati i-au asteptat sampania la rece si colectia exclusivista de ciocolata, deserturi rafinate si fructe exotice.

Punctul de atractie al serii l-au reprezentat mesajele vedetelor pentru revista Monden, la implinirea a patru ani de existenta, difuzate pe ecrane in cadrul unui montaj video. Printre cei care i-au transmis cele mai frumoase urari revistei s-au numarat Mihaela Radulescu, Codrut Keghes cunoscut ca “Dezbracatu’”, Lena Criveanu si multi altii. In continuare a urmat discursul redactorului sef, Andreea Ardelean, care a multumit celor prezenti pentru increderea pe care au acordat-o revistei Monden an de an si pentru ca au ales sa fie alaturi de Monden intr-un moment atat de special pentru intreaga echipa din spatele revistei.

Printre invitatii care au pasit pe covorul rosu al petrecerii Monden s-au numarat Oana Niculescu Mizil, Cristina Cioran, Ileana Pescariu, Gabriel Cotabita, DJ Wanda, Lena Criveanu, Stephan Pelger, alaturi de cunoscuti politicieni si persoane din mediul de business romanesc.

Parteneri: Gaia Boutique Club, Finlandia, Veuve Clicquot, Cade – La chocolaterie et patisserie francaise, Peroni, Guerlain, Cool Events, One Music Channel, Flash Video.

Despre International Strategy and Management Group

Revista Monden este o publicatie lunara glossy de evenimente si lifestyle al societatii inalte, editata de Monden Media Group. Trustul MMG, infiintat in 2004 de Jamil Tohme si condus actualmente de Peter Jansen, detine in portofoliu si titlul Sale&Pepe, publicatie lunara de bucatarie mediteraneeana.

Andra Rat
PR&Marketing Manager
Monden Media Group
Tel: 0727.227.712
Email: andra.rat@mmg.com.ro