Un alt tip de cursuri de limbi straine pentru copii

Cluj-Napoca - 2 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În data de 16 octombrie, ora 18.30, Centrul de Limbi Străine Interstudia deschide seria de evenimente organizate pentru promovarea unui nou concept de cursuri de limbi străine pentru copii.

În data de 16 octombrie 2009, ora 18.30, Centrul de Limbi Străine Interstudia deschide seria de evenimente organizate pentru promovarea unui nou concept de cursuri de limbi străine pentru copii: predarea unei limbi străine prin joc şi mişcare. Primul eveniment va promova seria de cursuri 'Engleza prin joc şi mişcare' printr-o lecţie demonstrativă gratuită la care părinţii pot lua parte alături de copiii lor.

Ideea care stă la baza acestui tip de cursuri este de a implica copilul în jocuri educative ‘năstruşnice’ în limba engleză. Spre deosebire de metoda tradiţională, prin care copilul este obligat să stea nemişcat în băncuţa lui, în cadrul acestui curs copilul va fi antrenat în activităţi ce permit schimbarea locului în clasă şi folosirea spaţiului într-o manieră creativă şi inedită. Obiectivul educativ final are un rol dublu: învăţarea unei limbi străine şi insuflarea de norme etice copiilor.

Despre Interstudia

Termen final inscrieri pentru acest eveniment: 12 octombrie 2009
0364.884.356
0733.040.888
office@interstudia.ro