Ghiozdane și rechizite cu reduceri de până la 60%, doar la Noriel

BUCURESTI - 27 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Live site

Finalul verii este echivalent cu începutul cumpărăturilor pentru școală sau grădiniță. E dificil pentru părinți să găsească un echilibru între dorințele copilului și bugetul alocat pentru ghiozdane și rechizite. Dar în ajutorul lor vine Noriel, cu produse de cea mai bună calitate, la un preț accesibil. Iar cei mici sigur vor fi încântați să meargă la școală însoțiți de personajul preferat din desenele animate.
Cars, Inside Out, Prințesa Sofia, Minionii, Spiderman, LEGO - sunt toate la Noriel sub forma de ghiozdane, penare, trolere, stilouri și multe altele. Iar când adaugi o reducere de până la 60%, lucrurile par și mai ușoare.

Reduceri la Noriel de până la 60% la ghiozdane

Reduceri la Noriel de până la 60% la ghiozdane

La Noriel, dorintele părinților și cele ale copiilor reușesc să găsească echilibrul perfect! Cei mici se pot bucura pe întreaga perioadă a anului școlar de personajele preferate, iar părinții pot răsufla ușurați în privința prețului rechizitelor și ghiozdanelor

Cars, Inside Out, Prințesa Sofia, Minionii, Spiderman, Lego, dar și alte personaje de pe marile ecrane îl vor însoți pe cel mic la școală și la grădiniță. Iar reducerile de până la 60% fac din cumpărături o joacă de oameni de oameni mari și mici. Școala și grădinița devin, cu Noriel, mai puțin înspăimăntătoare în privința costurilor. Mai mult decât atât, Noriel pune la dispoziția cumpărătorilor o varietate de produse.

Îi poți cumpăra celui mic ghiozdane echipate, genți, trolere, penare echipate, stilouri, lunch box-uri, termosuri și multe alte produse de papetărie necesare pe tot parcursul anului. Nici partea creativă a copiilor nu a fost lăsată cu vederea de către Noriel. Jocurile educative și creative, care îi vor stârni interesul celui mic, sunt și ele la reduceri la Noriel, astfel că anul școlar nu mai înseamnă acum nici bătaie de cap, nici depășirea bugetului. 

Vino în magazinele Noriel din toată țara, accesează site-ul oficial și bucură-te de prețuri mici și de produse interesante, care sigur îl vor bucura și fascina pe copilul tău. Și cei mici, care merg la grădiniță, dar și cei mai mari, se vor mândri în prima zi cu ghiozdanele, trolerele, gențile, penarele și stilourile de la Noriel. Iar când reducerea este de 60%, toți membrii familiei pot răsufla ușurați. Urmează doar temele de făcut la timp și notele de 10.

Începe școala cu Noriel!

Despre Intertoy Zone

Magazinele NORIEL se adreseaza copiilor si parintilor care gasesc intr-un spatiu dedicat copilariei peste 3.000 de jocuri si jucarii fascinante, de la papusi si accesorii, figurine de actiune, jocuri creative si de constructie pana la jucarii de exterior, produse pentru scoala, precum si jucarii si accesorii pentru bebelusi.

La Noriel ai liber la joaca!