Bucuresti: curs FORMATOR, autorizat ANC, 10 - 14 decembrie

BUCURESTI - 5 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

SC INTRATEST SA, furnizor de servicii de formare profesionala initiala si continua, organizeaza in perioada 10 - 14 decembrie, in Bucuresti, cursul de FORMATOR - autorizat ANC, cod COR 242401.

Cursul se adreseaza atat persoanelor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa si le certifice oficial cat si persoanelor care doresc sa devina formatori.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Mai multe detalii si inscriere pe www.intratest.ro.

www.intratest.ro

www.intratest.ro

SC INTRATEST SA va invita sa participati la cursul autorizat "Formator", ce va avea loc in Bucuresti in perioada 10 - 14 decembrie 2012.


Obiectivele programului constau in:

1. Insusirea diferitelor tehnici de formare si adaptibilitatea acestora in functie de grupul tinta

2. Promovarea programelor de imbunatatire a calitatii in domeniul formarii profesionale

3. Identificarea nevoilor de formare, autorizarea dosarelor la ANC si promovarea programelor

 

Cursul are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde (fara a se limita la aceasta): Pregatirea formarii, Realizarea activitatii de formare, Evaluarea participantilor la formare, Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare, Marketing-ul formarii, Proiectarea programelor de formare, Organizarea programelor si a stagiilor de formare, Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare. 

 

Beneficiile cursului pentru companii constau in pregatirea unor specialisti proprii care sa promoveze formarile interne conform propriilor nevoi. Persoanele fizice vor deveni formatori autorizati, putand astfel sa sustina cursuri pentru adulti.


Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane