Curs ASISTENT SOCIAL NIVEL MEDIU - autorizat CNFPA

BUCURESTI - 6 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Educatie / Cultura, Social

NTRATEST organizeaza in perioada 30 mai - 3 iunie 2011, in Bucuresti, cursul ASISTENT SOCIAL NIVEL MEDIU - autorizat CNFPA.
Lector: sociolog Paul Pacuraru/ sociolog Cristinel Bleanda.
Cursul ASISTENT SOCIAL NIVEL MEDIU - COR 346001 se adreseaza persoanelor care doresc sa obtina calificarea de asistent social nivel mediu si are un numar de 80 de ore structurate pe doua module: asistent social pentru copii si asistent social in penitenciar.

Curs ASISTENT SOCIAL NIVEL MEDIU - autorizat CNFPA
 Asistentul social are nevoie de anumite aptitudini, cum ar fi: dragostea pentru copii, tact psiho-pedagogic, creativitate și imaginație precum și abilități de comunicare verbală și nonverbală sau abilitatea de a stabili relații bazate pe încredere reciprocă.

Extras din STANDARDUL OCUPATIONAL.

Daca doriti sa va calificati in domeniu asistentei sociale, atunci solutia este cursul ASISTENT SOCIAL NIVEL MEDIU organizat de Intratest.

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitaţii de Sanse prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei Nationale.

Lector: sociolog Paul PACURARU / sociolog Cristinel BLEANDA.

Cursul ASISTENT SOCIAL NIVEL MEDIU are un numar de 80 de ore si este structurat pe 2 module:

Asistent social pentru copii - 40 de ore (teorie si practica): Evaluarea psihosociala si fizica a copilului; Consilierea legislativa a potentialilor parinti; Sesizarea autoritatilor competente; Asistarea familiei si copilului in procesele de terapie si consiliere; Intocmirea dosarului de caz; Urmarirea reintegrarii psihosociale a copilului; Asigurarea legaturii intre autoritatea tutelara si familia potentiala; Consilierea familiilor in situatia de risc de a-si abandona copilul; Evaluarea familiei potentiale de plasament sau adoptie; Consilierea familiei pe perioada post – adoptie.

Asistent social in penitenciar - 40 de ore (teorie si practica): Evaluarea complexitatii cazului; Consilierea detinutului din punct de vedere psihosocial; Consilierea familiei; Consilierea juridica a detinutului; Elaborarea strategiei de lucru; Intocmirea raportului cu privire la caz; Orientarea scolara si profesionala a detinutului; Pledarea pentru respectarea in penitenciar a drepturilor detinutului; Pregatirea momentului eliberarii detinutului.

Taxa de instruire: 699 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000).

Cursul se desfasoara in perioada 30.05 – 03.06.2011, in Bucuresti. Intratest va ofera si posibilitatea de a crea programe speciale in functie de necesitatile concrete ale cursantilor.

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intratest/curs-asistent-social-nivel-mediu-autorizat-cnfpa1