Cursuri autorizate securitatea muncii si PSI in Bucuresti, iunie - iulie 2012

BUCURESTI - 15 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Sanatate

SC INTRATEST SA, furnizor de servicii de formare profesionala initiala si continua, organizeaza in perioada iunie - iulie 2012, in Bucuresti, urmatoarele cursuri in domeniul securitatii si sanatatii in munca si al prevenirii si stingerii incendiilor:
- Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca: 25 iunie - 6 iulie
- Coordonator in materie de securitate si sanatate in munca: 25 iunie - 5 iulie
- Servant pompier : 25 iunie - 9 iulie
- Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor: 25 iunie - 13 iulie


Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Mai multe detalii si inscriere pe www.intratest.ro.

Cursuri autorizate securitatea muncii si PSI in Bucuresti, iunie - iulie 2012

Cursurile au un pronuntat caracter practic rezultat din experienta lectorilor. Continutul suporturilor de curs este elaborat de specialisti cu o inalta calificare si cu o vasta experienta in domeniu sau de catre cadre didactice din institutii de invatamant superior. La sfarsitul cursului de formare, toti participantii vor dobandi cunostinte noi, metode si procedee moderne necesare cerintelor locului de munca sau promovarii in cadrul companiei.

Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca: 25 iunie - 6 iulie

Cursul “Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca” trateaza problema securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu Legea 319/2006, HG 1425/2006, Legea 307/2006, s.a. astfel incat securitatea in munca sa nu mai fie o problema pentru compania dvs. si este  una din cerintele necesare la numirea prin decizie a persoanelor desemnate cu atributii in securitatea si sanatatea in munca.

Tematica: prezentarea cadrului legislativ actual; notiuni generale despre riscuri si prevenirea lor; organizarea compartimentului intern de protectie a muncii, prevenirea accidentelor de munca si mentinerea starii de sanatate a salariatilor; coordonarea activitatii de interventie in cazuri de necesitate; elaborarea documentelor necesare activitatii de protectie a muncii; identificarea riscurilor si evaluarea lor.

Coordonator in materie de securitate si sanatate in munca: 25 iunie - 5 iulie

“Coordonator in Materie de Securitate si Sanatate in Munca” (cod COR 315220) este o ocupatie reglementata conform noii legislatii in vigoare din 2006.

Cursul “Coordonator in Materie de Securitate si Sanatate In Munca” – nivel mediu (60h) trateaza problema securitatii si sanatatii in munca pe santiere temprorare si mobile in conformitate cu Legea 319/2006, HG 1425/2006, HG 300/2006, s.a. astfel incat securitatea in munca sa nu mai fie o problema pentru compania dvs.

Cursul are un numar de 60 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde, fara a se limita la aceasta: Prezentarea cadrului legislativ actual; Notiuni generale despre riscuri, combinatii de riscuri si prevenirea lor; Organizarea si coordonarea activitatilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca pe santiere temporare si mobile; Coordonarea activitatii de interventie in cazuri de necesitate; Elaborarea documentelor necesare pentru ca activitatile sa se desfasoare in conditii de securitate si sanatate in munca atunci cand pe un santier temporar sau mobil lucreaza mai multi antreprenori, un antreprenor si unul sau mai multi subantreprenori, un antreprenor si unul sau mai multi lucratori independenti; Indentificarea si evaluarea riscurilor, evaluarea riscurilor combinate, masuri pentru prevenirea lor.

Servant pompier: 25 iunie - 9 iulie

Cursul "Servant pompier" (cod COR 541104) are o durata de 90 ore (45 ore teorie şi 45 ore practica), iar tematica este structurata pe 7 discipline conform standardului ocupational, dupa cum urmeaza: Conducerea autospecialelor de stins incendii; Efectuarea activitatilor de pregatire; Efectuarea activitatilor premergatoare interventiei; Executarea intervenţiei; Intretinerea mijloacelor de     intervenţie din  inzestrare; Prevenirea incendiilor;  Salvarea persoanelor, animalelor şi bunurilor.

Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor: 25 iunie - 13 iulie

Cursul se adreseaza atat agentilor economici si autoritatilor publice, cat si persoanelor fizice deoarece incendiile constituie o amenintare continua.

Cursul va va ajuta sa intelegeti si sa aplicati cadrul legal: Legea 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor si OMAI nr.163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor.

La finalul cursului, absolventul va poseda cunostinte generale despre apararea impotriva incendiilor si va fi capabil sa intocmeasca lucrari de o complexitate ridicata. De asemenea cursantul va fi capabil sa comunice eficient la locul de munca folosind terminologia de specialitate, sa identifice sarcinile de efectuat, cerintele legate de acestea si sa planifice activitatile curente, fapt ce va usura integrarea lui in cerintele postului.

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane