Cursuri resurse umane in Craiova: autorizate CNFPA, aprilie 2012

Craiova - 26 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Educatie / Cultura, HR

SC INTRATEST SRL, furnizor de servicii de formare profesionala initiala si continua, organizeaza in decursul lunii aprilie 2012, in Craiova, urmatoarele cursuri autorizate de resurse umane :
- Inspector Resurse Umane : 2 - 6 aprilie
- Manager Resurse Umane : 23 - 27 aprilie

Cursurile sunt autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Mai multe detalii si inscriere pe www.intratest.ro

Cursuri resurse umane in Craiova: autorizate CNFPA, aprilie 2012

Cursurile au un pronuntat caracter practic rezultat din experienta lectorilor. Continutul suporturilor de curs este elaborat de specialisti cu o inalta calificare si cu o vasta experienta in domeniu sau de catre cadre didactice din institutii de invatamant superior. La sfarsitul cursului de formare, toti participantii vor dobandi cunostinte noi, metode si procedee moderne necesare cerintelor locului de munca sau promovarii in cadrul companiei.

Inspector Resurse Umane: 2 - 6 aprilie

Cursul Inspector Resurse Umane are un numar de 40 de ore (teorie si practica) si abordeaza urmatoarea tematica: modificarile Codului Muncii conform Legii 40/2011; versiunea noua a REVISAL conform HG 500/2011 (prezentarea aplicatiei informatice Revisal 5.0.6.); unitati de competenta specifice pentru Inspector Resurse Umane (conform standard ocupational nr. R36 – COR 333304): intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului, organizarea recrutarii si selecţiei personalului, intocmirea dosarului de pensionare, intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat, intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul de stat.

Manager Resurse Umane: 23 - 27 aprilie

Cursul Manager Resurse Umane are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica include aspecte legate de managementul resurselor umane, rolul si importanta resurselor umane intr-o organizatie, resursele umane si cultura organizationala, recrutarea si selectia personalului, integrarea noilor angajati in organizatie, analiza si descrierea posturilor, motivarea salariatilor, evaluarea acestora, formarea profesionala a salariatilor, autodezvoltarea personala a salariatilor.

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane