Iasi: INSPECTOR SSM - curs autorizat, 1 - 12 octombrie

Iasi - 18 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Educatie / Cultura, Industrie

SC INTRATEST SA, furnizor de servicii de formare profesionala initiala si continua, organizeaza in perioada 1 - 12 octombrie 2012, in Iasi, cursul INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA - autorizat ANC (CNFPA), cod COR 325723.

Cursul INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA trateaza problema securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu Legea 319/2006, HG 1425/2006, Legea 307/2006, s.a. Se vor discuta aspecte practice care apar in diferite sectoare de activitate ale economiei, in conformitate cu postul de lucru al fiecarui cursant.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Mai multe detalii si inscriere pe www.intratest.ro

Iasi: INSPECTOR SSM - curs autorizat, 1 - 12 octombrie

Daca sunteti in cautarea unei solutii pentru a nu mai avea probleme cu sanatatea si securitatea in munca, atunci puteti alege cursul INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA (SSM), cod COR 325723, oferit de compania Intratest.

 

Cursul va avea loc in perioada 1 - 12 octombrie 2012 in Iasi. 

 

Obiectivele generale ale cursului sunt insusirea si actualizarea urmatoarelor competente de catre cursanti: Cadrul legislativ in vigoare; Organizarea activitatii de prevenire si protectie a accidentelor de munca; Elaborarea documentelor necesare activitatii de prevenire si protectie a accidentelor de munca; Actiuni ce trebuie intreprinse in caz de urgenta: planuri de urgenta, de evacuare si de prim ajutor; Evidente si raportari in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Evaluarea riscurilor.

Se vor discuta aspecte practice care apar in diferite sectoare de activitate ale economiei, in conformitate cu postul de lucru al fiecarui angajat. Cunoscand bine toate aceste detalii se vor evita accidentele de munca, iar procedura birocratica  de    securitate si sanatate in munca    va deveni mai prietenoasa.

 

Pentru cei care doresc cursul de 40 ore (nivel baza) acesta se va tine in prima parte - in perioada 1 - 5 octombrie, urmand ca aceia care opteaza pentru cursul de 80 ore (nivel mediu) sa continue in perioada 8 - 12 octombrie.  

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane