Timisoara: cursuri autorizate MANAGER PROIECT si EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE, decembrie 2012

Timisoara - 10 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Industrie

SC INTRATEST SA, furnizor de servicii de formare profesionala initiala si continua, organizeaza in luna decembrie 2012, in Timisoara, cursuri autorizate de Manager Proiect si Expert Accesare Fonduri Structurale dupa cum urmeaza:
- Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene : 17 - 21 decembrie
- Manager Proiect: 17 - 21 decembrie

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

De asemenea, cursurile sunt bazate pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.

Mai multe detalii si inscriere pe www.intratest.ro

www.intratest.ro

INTRATEST, firma initiatoare a standardului ocupational de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, va invita sa participati la urmatoarele cursuri autorizate:

MANAGER PROIECTcod COR 242101

- "EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE" cod COR 242213

Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene:  17 - 21 decembrie

Cursul EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE are un numar de 24 ore (teorie si practica), iar tematica va cuprinde (fara a se limita la acestea):

Care sunt programele de finantare prin care puteti obtine bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare a institutiei si ce sanse aveti?Care sunt pasii pentru obtinerea unei finantari nerambursabile?Cum completam o cerere de finantare?Ce implica din partea institutiei gestionarea unui proiect finantat din fonduri structurale?Se va lucra pe baza Ghidului Solicitantului, se vor prezenta Exemple de buna practica.

Manager Proiect: 17 - 21 decembrie

Cursul MANAGER PROIECT beneficiaza de o tematica ce raspunde urmatoarelor problematici:

Stabilirea scopului proiectului; Stabilirea cerintelor de management integrat a proiectului; Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului;Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect; Managementul riscurilor; Managementul echipei de proiect si managementul comunicarii in cadrul proiectului; Managementul calitatii proiectului

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta pentru accesare si implementarea proiectelor pe fonduri europe si consultanta in domeniul resurselor umane.

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intratest/timisoara-cursuri-autorizate-manager-proiect-si-expert-accesare-fonduri-structurale-decembrie-2012