Poze Intreg postal

 • Servicii postale online – un nou serviciu in Romania

  Poza: Servicii postale online – un nou serviciu in Romania

 • Courier & Postal Services Forum 2016

  Poza: Forumul Roman de Curierat si Servicii Postale

 • Laureatii industriei de curierat si servicii postale - premiati in cadrul Galei “Courier and Postal Services Romanian Awards 2016 powered by Govnet”

  Poza: Laureatii industriei de curierat si servicii postale - premiati in cadrul Galei “Courier and Postal Services Romanian Awards 2016 powered by Govnet”

 • ANRC propune reguli mai simple privind autorizarea furnizorilor de servicii postale

  Poza: ANRC propune reguli mai simple privind autorizarea furnizorilor de servicii postale

 • Cresterea tarifelor postale – o lovitura data marketingului direct din Romania

  Poza: Cresterea tarifelor postale – o lovitura data marketingului direct din Romania

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul intreg postal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la intreg postal. Pozele pe tema intreg postal cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul intreg postal, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la intreg postal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la intreg postal.