intuos    

Comunicate de presa si evenimente pe tema intuos

 • intuos. WACOM Visual Hub

  intuos

  Bucuresti - 16 May 2018

  Comunicat de MGT EDUCATIONAL SRL

  Primul London Bus special amenajat pentru creativi pornește la drum! În perioada 18-20 mai, Wacom Visual Hub vine la Bucharest Technology Week, în Piața Universității, unde iubitorii artelor vizuale vor putea descoperi și testa cele mai noi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tableta grafica , wacom , cintiq , creatie digitala , intuos

  Vezi toate comunicatele de presa despre intuos

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul intuos.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la intuos. Informatiile despre intuos cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul intuos, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la intuos, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.