Invaliditate permanenta

Definitie invaliditate permanenta

reducerea potentialului fizic, psiho-senzorial sau intelectual, provocata de un accident in care a fost atinsa integritatea corporala, constatata in termenul prevazut in conditiile de asigurare si nesusceptibila de ameliorari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Invaliditate permanenta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul invaliditate permanenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la invaliditate permanenta. Definitiile termenilor despre invaliditate permanenta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la invaliditate permanenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la invaliditate permanenta.