Inventator

Definitie Inventator

Termen prin care se desemneaza, in mod generic, persoana care a creat o inventie.Atunci cand inventia este rezultatul unei activitati comune, toate persoanele care au avut o contributie creatoare sunt considerate inventatori.Persoanele care au dat ajutor tehnic la realizarea inventiei, dar care nu au avut o contributie creatoare, nu pot fi considerati coautori.Vezi si Legea 64/1991 privind brevetele de inventie.Vezi si Drept de inventator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inventator? Propune definitie

Poze Inventator

  • Oskar Lapp

    Poza: Aniversare 100 de ani de la nașterea lui Oskar Lapp - fondatorul LAPP

  • tigara electronica nr1

    Poza: Istoria tigarilor electronice

  • Vezi toate pozele despre Inventator

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inventator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inventator. Definitiile termenilor despre Inventator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inventator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inventator.