Via Carmina: O oportunitate nu vine niciodată de 2 ori! Cumperi un teren acum și plătești când vrei.

Arad - 12 iulie 2022

Comunicat tip General in Imobiliare

Via Carmina, un cartier devenit reper in Arad, lansează o ofertă revoluționară: investești într-un teren pentru casa ta și plata o faci extrem de flexibil și convenabil. Oferta se adresează atât investitorilor cât și celor care doresc să își construiască propria casă.

Via Carmina Arad

Via Carmina Arad

 Chiar ieri am discutat cu un investitor care a achiziționat 3 parcele cu această nouă campanie și ne spunea: am o liniște creată de sentimentul de relaxare și libertate când știu că pot investi în terenuri si le plătesc când vreau. 

Adela Tanasa, ceo Via Carmina.

Aur sau teren? Dar ce faci când terenurile sunt noul aur?Imaginează-ți că poți investi în ”aur”, în #NoulAur și plătești când vrei! Între timp banii lucrează pentru tine iar ”aurul” își crește valoarea! Acum în Via Carmina poți face asta, poți investi inteligent și pentru viitor. Ce înseamnă această nouă campanie a noastă? Înseamnă o oportunitate fantastică pentru a-ți proteja economiile și a genera profit pe termen mediu și lung. – Ioana Daraban, Sales Manager.

Nu trebuie să lași visele să mai aștepte. Pentru că tu ştii cel mai bine ce proiecte ai, noi știm cum să te ajutăm să le dai viață.

Via Carmina, dincolo de faptul că este un nume pe piața rezidențială din Arad, este un brand apreciat și de încredere care întotdeauna va atrage cumpărători și investitori, ceea ce pentru tine înseamnă garanția unei investiții profitabile.

Noua Zonă, reprezintă locuri de casă, în ediție limitată, chiar lipite de zona Selgros, Remarkt, Altex, Jumbo, Jysk – noul pol de retail din Arad. Mari retaileri lanțuri de DIY se vor deschide în curând, aducând plus valoare întregii comunități. Lidl și Centrul Comercial Fun Shop își vor deschide porțile în perioada următoare creând un adevărat confort pentru toți rezidenții Via Carmina.

Un cartier modern cu facilități complete.

Cartierul nostru a devenit în acest moment liderul cartierelor private din Arad, un cartier modern cu peste 600 de familii care deja locuiesc aici și formează o frumoasă comunitate. Via Carmina este cartierul care beneficiază de cele mai multe facilități pe care un cartier privat din Arad le oferă: Pensiune și restaurant Almada, Biserica Harvest, Centrul Laser System, Biserica Ortodoxă, parc și locuri de joacă pentru copii, centru de birouri și afaceri, grădinița Harvest (grădiniță a căreri construcție începe în curând ), Lidl, Funshop, spălătorie auto și nu în ultimul rând imensul avantaj pe care construcția centurii de Est o va avea pentru locuitorii de aici.

Randament ridicat în propriul tău orășel cochet.

S-a dovedit în timp că terenurile situate într-o zonă bună, au o creștere a ratei de investiții între 15% și 25% pe an. Zona în care se dezvoltă Via Carmina este probabil cea mai bună din Arad în acest moment, iar facilitățile sunt extraordinare. De fapt… putem spune că acum, chiar avem un orășel care are la bază un concept exact ca și în celebrele cartiere din vestul Europei.

Trăim o perioadă în care imobiliarele sunt considerate printre cele mai bune investiții. Se spune că o oportunitate nu vine niciodată de 2 ori. Așadar, programează o vizită chiar azi și profită de ofertă. E timpul să investeșți într-un teren.

E timpul tău. Profită de oferta noastră!Convenabil. Relaxat.

Află detalii:0736 300 400 / 0733 448 888

www.viacarmina.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/invento-marketing-srl/via-carmina-o-oportunitate-nu-vine-niciodata-de-2-ori-cumperi-un-teren-acum-si-platesti-cand-vrei