Cadouri si oferte de Craciun pe InZonaTa!

BUCURESTI - 7 decembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, CSR

InZonaTa a imbracat straie de sarbatoare si a dat startul campaniilor speciale de Craciun! Te asteptam pe site cu peste 250 de oferte pentru un Craciun mai frumos. In plus, in fiecare zi oferim un premiu surpriza, prin tragere la sorti, unui membru care achizitioneaza cel putin o oferta in ziua respectiva. Iar pana pe 15 decembrie donam 1 LEU in locul tau pentru campania „Un camin pentru fiecare copil!”

In cadrul concursului “Castiga un cadou de Craciun in fiecare zi cu InZonaTa!” am oferit un brad de Craciun, un cos cu bunataturi, un purcelus de lapte, o colectie de colinde! Insa lista cadourilor continua cu un premiu surpriza in fiecare zi: www.inzonata.ro/concurs/cadouri-craciun!

Ce te mai asteapta pe www.InZonaTa? Timp de un an de zile am oferit saptamanal bilete la film la MOVIEPLEX, la Opera Nationala Bucuresti si la show-uri de STAND UP COMEDY la Club 99!

Vrei sa incepi anul 2013 cu un iPhone 5? Ti-am tot dat ocazii sa-l castigi. Am oferit in noiembrie 5 iPhone 5 in cadrul concursului “Fii SMART cu PRO FM si InZonaTa!”, iar pe 21 decembrie mai oferim un iPhone 5 celui mai creativ blogger care scrie un articol inspirat despre InZonaTa, prin concursul lansat in colaborare cu Florin Grozea (HI-Q).

Sarbatorile de iarna te duc cu gandul la concediu? Avem zeci de oferte pentru vacanta de iarna sau chiar pentru cea din primavara! In plus, poti castiga o vacanta cu familia la Disneyland Paris: http://bit.ly/CONCURS_DISNEYLAND

 Portalul InZonaTa are ca scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat membrii nostri sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Iar prin sistemul punctelor de fidelitate oferim membrilor nostri posibilitatea de a beneficia gratuit de ofertele active pe site!

Invita-ti prietenii la cumparaturi pe InZonaTa si primesti 10 lei (200 de puncte de fidelitate) dupa prima achizitie a fiecarui nou membru venit prin recomandarea ta. Aduci cat mai multi prieteni pe site si iti faci buget de cumparaturi, iar noi DONAM 1 LEU de fiecare data cand cumperi o oferta sau beneficiezi de ea GRATUIT cu punctele de fidelitate stranse!

Dorim sa evidentiem faptul ca InZonaTa nu este un site de reduceri falimentare, ci un portal de oferte speciale promovate prin marketing geo-targetat . Dezvoltam constant strategii de fidelizare a membrilor si atragere de noi abonati. Participam la evenimente precum Baby Boom, Campionatul de Gatit in Aer Liber sau Targul de Turism si lansam concursuri in parteneriat cu MOVIEPLEX, Opera Romana, Pro FM, Ideal Mariaj, Comunitatea NN, Mixtopia, Florin Grozea etc.

Printre clientii nostri se numara: MOVIEPLEX, Produse Preferate, Jolie Shop, Club 99, Joy Silver, El Grande Comandante, Centrele de Remodelare Glamour, Bamboo Fitness, Kids Party by NoSurprises, Editura Curtea Veche, magazinele ETIC si multi altii.

Despre OSF Global Services

www.InZonaTa.ro - primul site de oferte speciale si marketing geo-targetat din Romania. InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat vizitatorii sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc, prin localizarea pe Goolge Maps.