De Paste, doneaza 1 Leu cu InZonaTa!

BUCURESTI - 30 aprilie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Social, CSR

Impreuna avem puterea sa schimbam ceva! Cumpara orice oferta InZonaTa in perioada 15 aprilie - 5 mai si noi vom dona 1 LEU in locul tau pentru campania HHC ROMANIA „Un camin pentru fiecare copil!” Ajuta-ne sa facem o bucurie anul acesta de Paste, contribuind la cele 2 proiecte speciale ale fundatieiHHC ROMANIA din Bucuresti!

De Paste, doneaza 1 Leu cu InZonaTa!

Sarbatorile de Paste strang la aceeasi masa intreaga familie si ne dau ocazia sa ne bucuram in fiecare moment ca-i avem in jur pe cei dragi. Imparte acest sentiment cu copiii crescuti in casele de plasament, participand la campania fundatiei HHC ROMANIA "O casa si un camin pentru fiecare copil!"

Cu ajutorul vostru, de Craciun am donat 2148 RON pentru campania “O casa si un camin pentru fiecare copil!” Pe 1 Martie am vandut Martisoare confectionate de copiii din centrele de plasament pentru a strange fondurile necesare organizarii Olimpiadei Speciale de Iarna pentru copiii cu nevoi speciale ! Am demonstrat astfel ca impreuna putem face mult bine!

Ajuta-ne sa facem o bucurie si mai mare anul acesta de Paste, contribuind la cele 2 proiecte speciale HHC ROMANIA din Bucuresti:

- Închiderea Centrului de Plasament Sf. Andrei din sectorul 6
- Dezvoltarea programului de preventie a abandonului copiilor în Bucuresti.

In centrul Sf. Andrei locuiesc 24 de copii care sufera de deficiente de intelect, însotite sau nu de sindromul Down, autism sau elemente autiste, epilepsie si hipoacuzie bilaterala profunda. Pentru ei HHC ROMANIA vrea sa construiasca anul acesta 2 case de tip familial, în apropierea unei scoli speciale, dandu-le posibilitatea sa creasca intr-un ambient mai natural, luminos, primitor si în care vor primi o îngrijire si atentie individuala .

De 12 ani, HHC Romania inchide institutii de tip vechi din sistemul de protectie a copilului din Romania si ofera fiecarui copil o viata de familie. Astfel au reusit sa salveze peste 4.602 de copii din aceste institutii, iar 7.520 de copii au ramas in familie datorita programelor de prevenire. Citeste mai mult despre proiecte si cum te poti implica pe www.hhc.ro

Portalul InZonaTa are ca scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat membrii nostri sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Iar prin sistemul punctelor de fidelitate oferim membrilor nostri posibilitatea de a beneficia gratuit de ofertele active pe site!


Dorim sa evidentiem faptul ca InZonaTa nu este un site de reduceri falimentare, ci un portal de oferte speciale promovate prin marketing geo-targetat . Dezvoltam constant strategii de fidelizare a membrilor si atragere de noi abonati. Participam la evenimente precum Baby Boom, Campionatul de Gatit in Aer Liber sau Targul de Turism si lansam concursuri in parteneriat cu MOVIEPLEX, Pro FM, Ideal Mariaj, Comunitatea NN, Mixtopia, Florin Grozea etc.

Printre clientii nostri se numara: MOVIEPLEX, Produse Preferate, Jolie Shop, Club 99, Joy Silver, El Grande Comandante, Centrele de Remodelare Glamour, Bamboo Fitness, Kids Party by NoSurprises, Editura Curtea Veche, magazinele ETIC si multi altii.

 

Despre OSF Global Services

www.InZonaTa.ro - primul site de oferte speciale si marketing geo-targetat din Romania. InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat vizitatorii sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc, prin localizarea pe Goolge Maps.