S-a lansat InZonaTa Mobil Versiunea 2 cu oferta exclusiva - bilete la film la Movieplex!

BUCURESTI - 21 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

InZonaTa - primul site de oferte speciale promovate prin marketing geo-targetat din Romania – a lansat pe 18 noiembrie 2013 a doua versiune a aplicatiei de mobil InZonaTa, disponibila in Google Play si iTunes App Store. Campania de lansare InZonaTa Mobil Versiune 2 are doua componente surpriza pentru utilizatori: OFERTA EXCLUSIVA cu bilete la CINEMA MOVIEPLEX si sansa sa CASTIGE un iPhone 5S sau un SAMSUNG GALAXY S4. Oricine descarca aplicatia de mobil InZonaTa in perioada 18 noiembrie - 30 decembrie intra in tragerea la sorti pentru un smartphone la alegere dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2013.

Detalii pe www.inzonata.ro/mobile

Detalii pe www.inzonata.ro/mobile

Versiunea 2 a aplicatiei utilizeaza localizare prin GPS pentru a afisa pe harta ofertele care se afla pe o raza de 1km in Bucuresti sau de 5km in celelalte judete ale tarii, fata de pozitia utilizatorului. Se poate calcula distanta pana la adresa in care se afla oferta si timpul de parcurs cu masina sau pietonal. Din datele de contact ale ofertelei se poate apela direct partenerul sau poate fi contactat prin e-mail pentru mai multe detalii. Userii au posibilitatea de a cumpara oferta direct din aplicatie , de a gasi voucherul in contul lor si de a-l utiliza imediat.

In momentul de fata avem peste 600 oferte active atat pe site, cat si in aplicatie, care acopera peste 20 domenii de interes. Detalii pe http://www.inzonata.ro/mobil.

Pe 20 iunie 2013 compania de software development OSF GLOBAL SERVICES a lansat prima versiune a aplicatiei de mobil InZonaTa. In primele 2 saptamani de la lansare aplicatia a inregistrat 6800 de download-uri (ambele versiuni, IOS si Android ) si peste 100 de review-uri pozitive in Google Play, avand o nota generala de 4.7. In aceasta perioada rata de conversie de pe device-uri mobile a crescut cu 400%, de la 0.2% la 1%, iar traficul de pe mobil a crescut de la 10% la 18% in doar 2 luni.

Versiunea 2 a aplicatiei de mobil aduce imbunatatiri, dar si surprize pentru utilizatorii care au descarcat prima varianta in urma cu 5 luni. Dupa actualizare utilizatorii vor avea acces la OFERTA EXCLUSIVA: BILETE la orice film si la orice ora la CINEMA MOVIEPLEX ROMANIA cu 19,8 LEI.

In plus toti cei care au descarcat aplicatia de mobil inainte de 18 noiembrie si vor cumpara cel putin o oferta direct din aplicatie pana la data de 30 decembrie 2013, vor intra automat in tragerea la sorti pentru un smartphone la alegere!

www.InZonaTa.ro este primul site de oferte speciale si marketing geo-targetat din Romania. InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat vizitatorii sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc, prin localizarea pe Goolge Maps.

Printre clientii nostri se numara: MOVIEPLEX, F64, Desigual, Fabrica Titan, Diverta, Veronesse, Club 99, Ramada Brasov, Geta Voinea, Bamboo Fitness, Kids Party by NoSurprises, Editura Curtea Veche, magazinele ETIC si multi altii. InZonaTa este singurul proiect din Romania al companiei IT romano-canadiene OSF Global Services, cu sediul central in Quebec (Canada) si filiale locale in S.U.A., Romania, Ucraina, Germania, Anglia si Italia.Infiintata in 2003, OSF Global Services ofera solutii si consultanta IT, servicii de integrare de aplicatii, solutii de tip service management si dezvoltare de aplicatii software.

Website: http://www.inzonata.ro

cristina.ana@inzonata.ro

Despre OSF Global Services

www.InZonaTa.ro - primul site de oferte speciale si marketing geo-targetat din Romania. InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat vizitatorii sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc, prin localizarea pe Goolge Maps.