AI Expo Europe, 6-7 octombrie, Radisson Blu; Cea mai mare conferința despre AI din Europa Centrala și de Est va avea loc la Bucuresti!

BUCURESTI - 29 aprilie 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, IT&C, Tehnologie

AI Expo Europe este evenimentul care va decripta impactul Inteligenței Artificiale asupra prezentului, dar mai ales al viitorului! Cea mai mare conferința interactivă din Estul și Centrul Europei va implica profesioniști, lideri și adepți ai inovației, „dreamers, thinkers&doers”, mentori și oameni de afaceri, într-un eveniment unic al acestei industrii ce schimbă lumea!

AI Expo Europe, 6-7 octommbrie, Bucuresti, Radisson Blu

AI Expo Europe, 6-7 octommbrie, Bucuresti, Radisson Blu

 „AI Expo Europe este atât despre Inteligența Artificială în acest moment, cât și despre direcția în care ne îndreptam! Cu o gamă vastă de subiecte care pornesc de la magia AI-ului și indreptandu-ne către subiecte critice, precum securitatea datelor, evenimentul AI Expo Europe va aduce pe aceeași scenă zeci de experți din Europa și toată lumea într-un proiect care își vă propune să decripteze viitorul industriei.  

Ruxandra Tataru, CEO AI Expo Europe

Organizat de fondatorii Crypto Expo Europe în inima vibrantului București, un adevărat hub în ascensiune pentru inovații AI, evenimentul AI Expo Europe (6-7 octombrie, Radisson Blu) va fi atât o platformă dinamică și cuprinzătoare în domeniul educației, cât și o excelentă oportunitate de networking și dezvoltarea unor noi oportunități în afaceri.

Sub sloganul „Transforming tomorrow, today”, evenimentul va reuni sub aceeași cupolă:

* lideri din industrie care vor discuta despre aplicațiile de ultimă oră și despre viitorul inteligenței artificiale;

* expoziții interactive ce vor prezenta cele mai recente servicii și inovații practice, pe care le aduce AI;

* evenimente de conectare în lounge-ul VIP cu liderii și partenerii din industrie, precum și o ceremonie de gală.

Subiecte de discuție vor fi vaste: de la educație, la ecologie, de la domeniul legal la cel al schimbărilor profunde în societate, de la arhitectură și urbanism la artă, dar mai ales impactul asupra meseriilor viitorului și va furniza posibile răspunsuri la marea întrebare: ne va fura AI job-urile?!

* Învățare automată și tehnici de învățare profundă;

* Procesarea limbajului natural și aplicațiile sale;

* AI în asistența medicală: oportunități și etică;

* Robotică și automatizare;

* AI pentru analiza afacerilor și interpretarea datelor;

* AI în securitatea cibernetică: protejarea împotriva amenințărilor emergente;

* Considerații etice în dezvoltarea AI;

* Rolul AI în durabilitatea mediului;

* AI în servicii financiare: de la algoritmi la aplicații practice;

* Viitorul în educație: învățare personalizată și nu numai prin intermediul AI;

* Orașe inteligente și planificare urbană alimentate de AI;

* Intersecția dintre AI și IoT: îmbunătățirea conectivității dispozitivelor;

* Progrese în tehnologia de consum bazată pe inteligență artificială;

* Impactul AI asupra industriilor creative: artă, muzică și design;

* Peisajul de reglementare și juridic din jurul AI.

AI Expo Europe este atât despre Inteligența Artificială în acest moment, cât și despre direcția în care ne îndreptam! Cu o gamă vastă de subiecte care pornesc de la magia AI-ului și indreptandu-ne către subiecte critice, precum securitatea datelor, evenimentul AI Expo Europe va aduce pe aceeași scenă zeci de experți din Europa și toată lumea, într-un proiect care își va propune să decripteze viitorul industriei. Aici se vor conecta oameni din toată lumea, își vor găsi inspirația și de ce nu, o idee genială pentru o afacere de succes a viitorului! Cei ce vor participa la conferința se vor putea întâlni și conecta cu liderii de top ai industriei, vor putea participa la workshopuri, seminarii sau își vor putea reseta cariera”, spune Ruxandra Tataru, cofondator și CEO al evenimentului.

Pentru mai multe informații, pentru a cumpăra bilete sau pachete promoționale, click aici: www.aiexpoeurope.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ioana-capanu/ai-expo-europe-6-7-octombrie-radisson-blu-cea-mai-mare-conferinta-despre-ai-din-europa-centrala-si-de-est-va-avea-loc-la-bucuresti