20 de miliarde lei pentru 170 de licitatii in infrastructura.

BUCURESTI - 7 mai 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Constructii, Logistica/Transport

Conform analizei făcute de licitatia.ro in primul trimestru al anului 2013 au fost publicate 170 de licitații de achiziții lucrări infrastructura – cu o valoare estimata la 20.535,452,521 RON.

Licitatii inrestructura licitatia.ro

Licitatii infrastructura.

licitatia.ro

Piata constructiilor a fost unul din motoarele de creștere ale economiei Romaniei. Deoarece mai mult de jumătate din lucrarile de construcție sunt legate de infrastructura, licitatiile anuntate in primul trimestru ar trebui sa starneasca un interes major firmelor de constructii.

Conform analizei făcute de licitatia.ro in primul trimestru al anului 2013 au fost publicate 170 de licitații de achiziții lucrări infrastructura – cu o valoare estimata la 20.535,452,521 RON, printre care:

vezi lista complete cu licitatiile din Domeniul Infrastructurii

-2 licitații pentru lucrări construcție de autostrăzi in valoare de 7.636,681,550 RON

-150 de licitații pentru lucrări de execuție, modernizare, reparare, întreținere a drumurilor in valoare de 10.263,856,597 RON

-20 licitații pentru lucrări de execuție si/sau modernizare a podurilor in valoare de 2.634,914,374 RON

Mai jos, va prezentam 2 licitațiile din domeniul infrastructurii publicate pe Licitatia.ro, ale căror detalii sunt disponibile pe site.

-Titlu: Contract de concesiune de lucrări publice privind proiectarea, construcția, finanțarea, operarea si întreținerea Drumului Expres / Autostrada Craiova – Pitești*, km 0+000 – km 121+185.Organizator: COMPANIA NATIONALA DE AUTOSTRAZI SI DRUMURI NATIONALE SA - CNADNR SA.Valoare estimata: 7.271,802,880 RON. Data: 08.05.13Titlu:

-Titlu:  Proiectare si execuție autostrada Nădlac-Arad si drum de legătura, Lot 1 - km.0+000 - km.22+218. Organizator: COMPANIA NATIONALA DE AUTOSTRAZI SI DRUMURI NATIONALE SA - CNADNR SA. Valoare estimata: 3.64,818,400 RON. Data 03.06.2013

Pe portalul Licitatia.ro sunt monitorizate si publicate zilnic toate licitațiile publice  din domeniul infrastructurii.

Licitatia.ro - este lider in domeniul Monitorizării Licitațiilor Publice din Romania!

Zilnic monitorizam toate Licitațiile Publice din Romania si trimitem abonaților noștri alerte personalizate pe e-mail cu licitațiile din domeniu lor de activitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ioana-srl/20-de-miliarde-lei-pentru-170-de-licitatii-in-infrastructura