A aparut un nou tip de anunturi de achizitii publice

BUCURESTI - 25 iulie 2016

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Constructii, Social, Internet

Live site

Licitatia.ro- lider in domeniul monitorizarii licitatiilor publice anunta ca incepnad cu luna iulie 2016 monitorizeaza si noul tip de anunturi de achizitii publice si anume : Anunt de consultare a pietei.

licitatia.ro

licitatia.ro

 Anunt de consutarea pietei-un nou tip de anunturi de achizitii publice. 

licitatia.ro

Anunt de consultarea pietei, un nou tip de anunturi de achizitii publice, a fost implementat pentru a da posibilitatea autoritatilor contractante de a organiza consultari cu piata inainte de a realiza o achizitie si invitarii la consultare a autoritatilor publice, a expertilor independenti si a operatorilor economici.

Licitatia.ro monitorizeaza zilnic aceste anunturi si trimite alerte pe e-mail abonatilor sai si noul tip de anunt de consultare a pietei.

Potrivit Art. 139. Legea 98/2016, inainte de initierea procedurii de atribuire, autoritatea contractanta are dreptul de a organiza consultari ale pietei în vederea pregatirii achizitiei, prin raportare la obiectul contractului de achizitie publica, si pentru a informa operatorii economici cu privire la planurile de achizitie şi cerintele avute în vedere în legătură cu acestea, facand cunoscut acest lucru prin intermediul SEAP, precum şi prin orice alte mijloace.

Anunturile de consultare a pietei va ofera mai multe oportunitati:

-Identificati noi parteneri de afaceri in randul autoritatilor publice

-Va puteti promova produsele sau serviciile

-Sunteti primul care afla ce urmeaza sa achizitioneze o autoritate contractantapentru alcatuirea caietului de sarcini, autoritatea contractanta poate lua in considerare sugestiile si ideile dumneavoastra

Siteul LICITATIA.RO monitorizeaza aceste tipuri de anunturi incepand cu data de 07.07.2016 , pana in prezent pe site-ul nostru a monitorizat  220 de astfel de anunturi de licitatii.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !